فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: بیمارستان هاجر با کادر درمانی مجرب جزو پیشتازترین و پیشگام‌ترین بیمارستان‌ها در حوزه پذیرش بیماران کرونایی است.

 

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در آیین تجلیل از پرستاران و کادر درمانی بیمارستان هاجر ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب (س) گفت: بیمارستان هاجر در حوزه پذیرش بیمازان کرونایی، پیشتازترین و پیشگام‌ترین بیمارستان‌های کشور است.

وی با اشاره به تقدیم شهدای مدافع سلامت ارتش در حوزه کرونا افزود: ارتش در دوران دفاع مقدس ۴۸ هزار شهید تقدیم نظام کرد که ۴۶ هزار از این شهدای گرانقدر از نیروی زمینی ارتش است، نیروی زمینی ارتش در دفاع از حریم اهل بیت (ع) نیز ۸ شهید تقدیم انقلاب کرد و در مقطع کنونی و در حوزه بیماری کرونا تا کنون ۸ شهید مدافع سلامت تقدیم کشور عزیزمان داشته است.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری با اشاره به اینکه تعداد ۲۸ بیمارستان نزاجا از اولین روز شیوع بیماری کرونا در خدمت بیماران کرونایی هستند خاطر نشان کرد: حدود ۵ هزار بیمار کرونایی در ببمارستان‌های نزاجا بستری شده اند که این آمار بیانگر حضور موثر و همه جانبه کادر درمانی مجرب است که از اولین روز‌های شیوع کرونا در صحنه حاضر بودند. فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان‌های این نیرو از تجهیزات بسیار مطلوبی برخوردار هستند و در مقطع کنونی توانمندی پذیرش حداکثری هموطنان عزیز را دارد.

وی در پایان با اشاره به ظرفیت کادر درمانی بیمارستان ها‌ی ارتش اظهار کرد: خدا را شاکریم که در حوزه کرونا کمترین مرگ و میر‌ها را در بیمارستان‌های نزاجا شاهد هستیم و این میسر نشده مگر با ایستادگی پرستاران و کادر درمانی تمام بیمارستان‌ها ارتش بود.

انتهای پیام/

 


تاريخ : پنج شنبه 11 دی 1399 | 6:12 PM | نويسنده : احمد |

 

کبد چرب در اثر تجمع چربی در سلول‌های کبد به وجود می‌آید که در حال میزان ابتلا به این بیماری، افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از دلایل اصلی ابتلا به کبدچرب، تغییر شیوه زندگی افراد جامعه است. در این گزارش به عوامل اصلی موثر در ابتلا به کبد چرب اشاره می‌کنیم.

چاقی

اضافه وزن سبب تولید و تجمع چربی در سلول‌های کبد خواهد شد. افرادی که دچار اضافه وزن، چاقی و دیابت هستند، در معرض خطر ابتلا به کبد چرب قرار دارند. رفتار‌های غذایی سالم و ورزش سبک و مستمر می‌تواند از ابتلا به این عارضه پیشگیری کرده و در مراحل اولیه آن را درمان کند.

شکر

مصرف مقادیر بالای شکر، نه تنها برای دندان ها، بلکه برای کبد هم مضر است. مصرف زیاد شکر تصفیه شده و شربت‌های شیرین مختلف موجب تولید چربی خواهد شد، که در نهایت به بیماری کبد منجر می‌شود. بعضی مطالعات حاکی از آن است که شکر به اندازه الکل به کبد آسیب می‌رساند، حتی اگر فرد دچار اضافه وزن نباشد؛ بنابراین نسبت به رعایت تعادل و تناسب در مصرف مواد غذایی توجه کنید.

نوشابه و انواع نوشیدنی‌های گازدار

۸۰ درصد افرادی که به کبد چرب مبتلا می‌شوند، در روز ۲ لیوان یا بیشتر نوشابه مصرف می‌کنند. علاوه بر شکر، مواد دیگر موجود در نوشابه در ایجاد این بیماری نقش دارند. بنابراین، حتی نوشابه‌های رژیمی نیز نباید مصرف شوند. توصیه می شود تا می توانید از مصرف انواع نوشابه های گازدار پرهیز کنید.

اسید‌های چرب ترانس

اسید‌های چرب ترانس بیشتر در غذا‌های بسته بندی شده وجود دارند که با عنوان روغن گیاهی هیدروژنه شده در برچسب‌های غذایی دیده می‌شوند. رژیمی که مقدار بالایی از این نوع چربی داشته باشد، منجر به کبد چرب می‌شود.

دریافت بیش از حد ویتامین A

ویتامین A در تخم مرغ، شیر، سبزیجات و میوه‌های تازه که به رنگ‌های زرد، قرمز و نارنجی هستند، یافت می‌شود. از آنجایی که این ویتامین باعث بهبود دید، تقویت سیستم ایمنی و مقاوم سازی استخوان‌ها می‌شود، در بسیاری از مکمل‌ها وجود دارد. اما استفاده از آن در دز‌های خیلی بالا برای کبد سمی است؛ بنابراین بازهم توصیه می‌کنیم رعایت تعادل در مصرف مواد غذایی را فراموش نکنید.

برخی مکمل‌های گیاهی

تنها داشتن برچسب “طبیعی” به معنای ایمن بودن مکمل نیست. قبل از مصرف هر گیاه یا مکمل گیاهی، برای اطمینان از ایمن بودن آن، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

دارو‌های ضدافسردگی

بعضی از دارو‌های ضد افسردگی باعث آسیب به کبد می‌شوند که حتی در مواردی، می‌تواند کشنده باشد. سالمندان و افرادی که دارو‌های زیادی مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند. سعی کنید برای مصرف هر دارو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

 


تاريخ : پنج شنبه 11 دی 1399 | 6:5 PM | نويسنده : احمد |

 

با حضور امیر سرتیپ نصيرزاده فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ایران و امير سرتیپ دوم خواجه فرد مديرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، تفاهم نامه همکاری در زمينه تأمين موتورهاي هوايي نهاجا، امضاء شد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امير سرتیپ نصير زاده فرمانده نيروي هوايي ارتش در اين مراسم با ابراز خرسندي از موفقيت هاي اخير سازمان صنايع هوايي وزارت دفاع در ساخت موتورهاي هوايي، ابراز اميدواري كرد كه با امضاي اين تفاهم نامه، همكاري جديدي در مسير ساخت موتور جت ميان نيروي هوايي ارتش با سازمان صنايع هوايي صورت پذيرد.
وی با اشاره به راه اندازي خط توليد موتور ملي اوج، آن را سرآغاز موفقيت هاي بيشتر سازمان صنايع هوايي در  تامين تعداد بيشتري از  موتور توربوجت اوج دانست كه كاربرد زيادي در  نيروي هوايي ارتش و هواپيماي جت آموزشي كوثردارد.
امير سرتیپ دوم خواجه فرد مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ‌نیز هدف از امضاي اين تفاهم نامه را گسترش همكاري هاي في مابين و افزايش توليد در راستاي تامين اقلام مورد نياز نهاجا به ويژه در حوزه موتورهاي هوايي عنوان کرد.
امير خواجه فرد با اشاره به راه اندازي خط توليد موتور توربوجت ملي اوج كه مرداد ماه امسال و به دستور ريیس محترم جمهور صورت گرفت افزود: اين خط توليد قابليت آن را دارد كه با استفاده از ظرفيت هاي داخلي كشور، هزينه هاي ساخت موتور ملي اوج  را نسبت به تامين آن از منابع خارجي 50 درصد كاهش دهد.
مديرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به تأكيدات  فرمانده معظم كل قوا (مدظله العالي) مبني بر توسعه زيرساخت هاي توليد جنگنده بومي گفت: به لطف خداوند متعال و تلاش جهادي متخصصين صنعت دفاعي،‌ امروز اين امر تا حد بسيار مناسبي تحقق يافته است و هدف ما اين است كه با جذب منابع لازم براي توسعه كيفي و افزايش ظرفيت خط توليد موتور ملي اوج و واگذاري تعداد بيشتري از اين موتورها به نيروي هوايي ارتش، ناوگان هوايي نهاجا بيش از پيش عملياتي و تقويت شود.



تاريخ : یک شنبه 23 آذر 1399 | 1:16 AM | نويسنده : احمد |

 

 

به مناسبت روز هوانیروز جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارکنان هوانیروز ارتش با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

به مناسبت ۱۵ آذر ماه، سالروز شهادت شهید سرلشکر خلبان احمد کشوری و روز هوانیروز، امروز یکشنبه جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارکنان هوانیروز ارتش با حضور بر مزار این شهید والامقام در بهشت زهرا (س)، با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش در این مراسم، شهید سرلشکر خلبان کشوری را از جمله اسطوره‌های دوران دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: تمامی شهدای هوانیروز در خط مقدم مقابله با دشمن بودند و حضور مؤثر آن‌ها دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشت.

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به دستآورد‌های بی‌نظیر هوانیروز در حوزه‌های مختلف افزود: امروز هوانیروز ارتش در تولید قطعات مورد نیاز بالگردی به رشد و بالندگی رسیده است، دوربین‌های دید در شب، تولید موشک‌های نقطه‌زن، تربیت خلبانان جوان و … از جمله دستاورد‌های مهم هوانیروز در سال‌های اخیر است.

وی در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدا به ویژه شهدای هوانیروز افزود: شهدا الگوی ما در تمامی شئون زندگی هستند و ان‌شاءالله که بتوانیم مسیر شهدا را ادامه بدهیم.

 


تاريخ : پنج شنبه 20 آذر 1399 | 2:45 AM | نويسنده : احمد |

 

فرمانده نزاجا گفت: امکان ندارد ما از خون شهدای عزیزمان بگذریم؛ انشاءالله انتقام سخت و غافلگیر کننده‌ای از رژیم منحوس صهیونیستی خواهیم گرفت.

هفتمین جشنواره ایمنی و پیشگیری امام هادی (ع) در قالب طرح لبیک ۱۳ به صورت ویدئو کنفرانس در یگان‌های تابعه نیروی زمینی ارتش برگزار شد.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این آیین گفت: غفلت، عادی‌نگاری و سهل‌انگاری موجب فرصت دادن به دشمن است.

وی با اشاره به اقدام تروریستی ترور دانشمند هسته‌ای شهید محسن فخری‌زاده افزود: رژیم صهیونیستی بداند با این کار احمقانه تمام انسان‌های شرافتمند و آزاده دنیا را دشمن خود کرده است و تک تک این انسان‌ها خواستار انتقام سخت بابت این خون‌های به ناحق ریخته شده هستند، لذا امکان ندارد ما از خون شهدای عزیزمان بگذریم. انشاءالله انتقام سخت و غافلگیر کننده‌ای از رژیم منحوس صهیونیستی خواهیم گرفت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اهمیت بازرسی و ایمنی در یگان‌های تابعه نیرو‌های مسلح ادامه داد: علم و تجربه در زمینه بازرسی و ایمنی به کمک نزاجا آمده است بگونه‌ای که ریشه حوادث به صورت علمی بررسی شده و دلایل اصلی بروز حادثه به طور عالمانه مورد تحقیق قرار گرفته است.

امیر سرتیپ حیدری تاکید کرد: در بعد ایمنی دریافتیم که ساختار ایمنی باید باز طراحی شود به همین دلیل در گستره نیروی‌زمینی دامنه ساختار بازرسی گسترش یافته است.

وی تصریح کرد: رساله عملیه بازرسی نیروی زمینی ارتش به عنوان کتاب قانون و مرجع نیرو‌های مسلح مطرح است، از برکات این قانونمندی، پیشگیری از ده‌ها اتفاق و حادثه آسیب‌رسان به کارکنان و ادوات رزمی در یگان‌ها بوده است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان گفت: اگر ایمنی و اصول پیشگیرانه در کار‌ها جریان داشته باشد حادثه‌ای در یگان‌ها اتفاق نمی‌افتد و یا اگر اتفاق بیفتد دامنه خسارت کمتری دارد.

گفتنی است در پایان از نفرات برگزیده هفتمین جشنواره ایمنی و پیشگیری امام هادی (ع) تقدیر شد.

انتهای پیام/

 


تاريخ : دو شنبه 17 آذر 1399 | 6:14 PM | نويسنده : احمد |

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران فرارسیدن ۱۰ آذر روز مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران طی پیامی خطاب به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی فرارسیدن ۱۰ آذر روز مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

 

مجلس شورای اسلامی نقطه‌ی امید نظام و مظهر اقتدار و اختیار ملت است. «فرماندهی معظم کل قوا»

برادر ارجمند جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران

سلام علیکم.

نهاد مقدس مجلس نماد راستین مردم سالاری دینی و ضامن حاکمیت قانون و مقوّم آزادی است که فراسوی تمامی کینه‌ها و توطئه بدخواهان و در طوفان حوادث و در فراز و نشیب‌های عصر هرگز لحظه‌ای از رسالت الهی و صلابت آسمانی خویش عقب نشینی نکرده است.

این نهاد مردمی، ایران استبداد زده را از اعماق ظلمت و تاریکی اعصار بیرون کشید و به کانون پرتپش استقلال خواهی و عزت خواهی مبدّل ساخت و همچنان بر رسالت بی‌بدیل خویش استوار و با صلابت و ثابت قدم ایستاده است.

فرارسیدن دهم آذرماه روز مجلس شورای اسلامی روز پاسداشت مجاهدت‌های روحانی برجسته و متعهد به اسلام و ملت، شهید آیت الله سیدحسن مدرس (رضی الله عنه) که ایستادگی او در مقابل رژیم فاسد و قلدرمآب زمان به قامت یک کوه استوار بر سر دفاع از اصول دینی و حقوق ملت سبب گردید تا امروز مجلس در رأس همه امور قرار گیرد را به جنابعالی و تمامی ادامه دهندگان راه آن عالم فرهیخته دوران، نمایندگان محترم خانه ملت و مردم شریف و بصیر ایران اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از درگاه خداوند متعال مزید توفیقات‌تان را در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ظل توجهات حضرت، ولی عصر (عج) و تحت رهبری داهیانه فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) مسئلت می‌نمایم.
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران

دریادار دکتر حبیب الله سیاری

انتهای پیام/

 
 برچسب ها :  ,  , 


تاريخ : دو شنبه 17 آذر 1399 | 6:8 PM | نويسنده : احمد |

 

 

 

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به اینکه هوانیروز برنامه‌های خیلی خوبی در آینده تدارک دیده تا تجهیزات و ناوگان خود را به روز کند، گفت: تلاش‌های بسیار ارزشمندی در دست یابی به سامانه‌های دید در شب صورت گرفته و به تکنولوژی‌های روز دنیا که هلکوپتر‌ها به آن مجهز هستند نیز دست پیدا کردیم.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با میزان، گفت: زمانی که دنیا و استکبار جهانی چشم طمع به کشورمان دوخته بودند و قصد داشتند ریشه اسلام و قرآن را در کشور ما به عنوان ام‌القرای اسلام نابود کنند، تفکر الهی حضرت امام (ره) بسیج مستضعفین را پدید آورد.
وی با بیان اینکه یک دیدگاه الهی در عقبه تشکیل بسیج و تفکر بسیجی قرار دارد، بیان کرد: امروز بسیج به عنوان یک نیروی قدرتمند، هم یک سپر دفاعی برای اسلام و قرآن و هم در کنار مردم و یاور آنان است.
امیر سرتیپ دوم قربانی با تاکید بر اینکه تفکر بسیجی در ملت ما وجود دارد، عنوان کرد: یکی از خصوصیات بسیج، خدمت صادقانه به مردم است که نمود آن را می‌توان در ایام کرونا که وحشت همه جا را فرا گرفته مشاهده کرد.
فرمانده هوانیروز ارتش درباره فعالیت‌های اخیر و برنامه‌های آینده هوانیروز نیز اظهار داشت: در راستای تدابیر امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش و امیر حیدری فرمانده نیروی زمینی؛ هوانیروز همواره در خدمت مردم عزیزمان به ویژه کمک رسانی به آن‌ها در روستا‌ها و مناطق صعب العبور قرار دارد.
وی افزود: در بحث دفاعی نیز به حرکت‌هایی دست زدیم که کشور‌های اسلامی دوست ما در دیدار‌هایی که با ما داشتند، هوانیروز را یک سپر دفاعی برای اسلام و قرآن معرفی می‌کنند و به آن می‌بالند.
امیر سرتیپ دوم قربانی ادامه داد: مردم عزیزمان و نیرو‌های لشکری و کشوری ما نیز به خوبی هوانیروز را می‌شناسند و اقدامات آن‌ها در دوران هشت ساله دفاع مقدس را به یاد دارند و الان نیز هر کجا که نیاز باشد، چه در پشتیبانی نیرو‌های مسلح و چه در خدمت مردم، حضور خواهند داشت.
فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به اینکه هوانیروز برنامه‌های خیلی خوبی در آینده تدارک دیده تا تجهیزات و ناوگان خود را به روز کند، گفت: تلاش‌های بسیار ارزشمندی در دستیابی به سامانه‌های دید در شب صورت گرفته و به تکنولوژی‌های روز دنیا که هلکوپتر‌ها به آن مجهز هستند نیز دست پیدا کردیم و این خودکفایی و خود اتکایی را مرهون مهندسان و جوانان کشورمان هستیم که در طول تاریخ بی سابقه بوده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در بحث ارتقای توان‌ رزمی و آمادگی در آن و همچنین بحث قطعه سازی که مدنظر فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) است نیز حرکت‌های بسیار وسیعی شکل گرفته که ثمره آن قدرت بازدارندگی است.
 
 



تاريخ : پنج شنبه 13 آذر 1399 | 9:41 PM | نويسنده : احمد |

 

 

امیر سرتیپ کیومرث حیدری در آئین تکریم و معارفه معاونین هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش در مقطع کنونی از نظر آمادگی رزمی، توان دفاعی و تولید قطعات موردنیاز مقابله با تهدیدات دشمن در بالاترین وضعیت قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در این مراسم ضمن تسلیت به مناسبت شهادت جانسوز و عزت آفرین سرباز صدیق ولی امر مسلمین جهان دکتر محسن فخری زاده که به دست شقی ترین نفرات به شهادت رسید گفت: ما در نیروی زمینی ارتش سه اصل ولایتمداری، شایسته سالاری و عدالت محوری را سرلوحه تمامی فعالیت ها و برنامه های خود قرار داده ایم.
وی با اشاره به این که اصل ولایت مداری اولویت اول در سطح نزاجا است افزود: تمامی فعالیت ها و برنامه های طراحی شده در نیروی زمینی ارتش در راستای منویات و تدابیر نورانی فرماندهی کل قوا است.
امیر سرتیپ حیدری با بیان این که امروز نیروی زمینی در بالاترین سطح وضعیت آمادگی رزمی قرار دارد، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شبانه روزی و دلسوزانه امیر سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نزاجا خاطر نشان کرد: امروز نیروی زمینی در تمامی حوزه ها اعم از یگان های زرهی، توپخانه، نیرو مخصوص واکنش سریع، متحرک هجومی، هوانیروز و پهپاد در بالاترین سطح توان رزمی، دفاعی و تولید قطعات موردنیاز مقابله با تهدیدات دشمن قرار دارد، کسب تمامی مولفه های قدرت و اقتدار نیروی زمنیی در حال حاضر مرهون مجاهدت های بی بدیل تمامی فرماندهان و کارکنان است.
در ادامه امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش نیز گفت: تحرک و کارآمدی از مطالبات فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) در سطح یگان های نظامی است و امروز با همت تمامی فرماندهان و کارکنان نیروی زمینی شاهد انقلاب عظیمی در حوزه آمادگی رزمی، تحرک و توان دفاعی هستیم.
وی با اشاره به این که توان رزمی و دفاعی نیروی زمینی ارتش در سه سال اخیر رشد قابل ملاحظه ای را داشته است افزود: نیروی زمینی ارتش کارهای زیر بنایی بسیار عظیمی را در حوزه های مختلف و در تمامی رسته ها آغاز کرده است و در حال حاضر به درجه ای از توانمندی رسیده است که می تواند در کم ترین زمان ممکن ادوات و تجهیزات فوق سنگین را به هر نقطه ای از کشور که نیاز به حضور داشته باشد، اعزام کند.
امیر سرتیپ نعمتی به برگزاری دوره های متعدد آموزشی در ایام کرونایی در سطح نزاجا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر چهار دوره مهم نیرو مخصوص در مناطق مختلف کشور درحال اجراست که از نظر نیروی انسانی و تجهیزات در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.
وی همچنین ادامه داد: امروز تیپ های واکنش سریع، متحرک هجومی، مکانیزه، زرهی، هوانیروز و پهپاد و .. با تمام قدرت، اجرای ماموریت می کنند و در هر منطقه ای از کشور که نیاز باشد حاضر شده و در تامین امنیت گام های بلندی را برداشته اند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان تحریم دشمنان را یک فرصت مهم برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواند و خاطر نشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی باید بدانند که امروز فرصتی برای عرض اندام آن ها در منطقه نیست، ما امروز قدرت برتر نظامی منطقه هستیم و رسیدن به این جایگاه را مدیون تدابیر هوشمندانه و خردمندانه ولی امر مسلمین جهان هستیم.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین صالحی نسب رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش ضمن تشکر و قدردانی از همکاری صمیمانه  امیر سرتیپ علی جهانشاهی با اداره عقیدتی سیاسی در حوزه برنامه های فرهنگی و تبلیغی گفت: امیر سرتیپ جهانشاهی با روحیه جهادی و خستگی ناپذیر تمامی فعالیت ها و برنامه های نیروی زمینی ارتش را مدیریت می کرد.
وی با اشاره به ویژگی های مهم سبک زندگی مجاهدانه گفت: تلاش حداکثری، مقاومت برای رفع موانع، استقامت و ولایت مداری از ویژگی ها و مولفه های مهم سبک زندگی مجاهدانه است.
حجت الاسلام صالحی نسب به واکاوی مولفه های سبک زندگی مجاهدانه پرداخت و تصریح کرد: یکی از مولفه های مهم این سبک، ولایت مداری است یعنی تفکر، احساس و عمل تمامی نیروها در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری(حفظه الله تعالی) باشد.
وی با ابراز خرسندی از ولایتمداری تمامی فرماندهان، کارکنان و خانواده های ارتش، افزود: امروز آحاد کارکنان ارتش، خانواده و فرزندان آن ها در چارچوب منویات مقام معظم رهبری گام برداشته و تدابیر حکیمانه معظم له را سرلوحه تمامی شئون زندگی خود قرار داده اند.
گفتنی است در این مراسم از تلاش های شبانه روزی، دلسوزانه و مومنانه امیر سرتیپ علی جهانشاهی قدردانی و امیر سرتیپ عباس فلاح با حکم فرمانده نیروی زمینی ارتش به عنوان معاون هماهنگ کننده این نیرو منصوب شد.
 
 



تاريخ : چهار شنبه 12 آذر 1399 | 8:59 PM | نويسنده : احمد |

 

 

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در آئین تکریم و معارفه معاون هماهنگ کننده این نیرو ضمن تشکر و قدردانی از خدمات ارزنده امیر سرتیپ علی جهانشاهی گفت: امروز در حوزه تحرک در سطح رسته های نیروی زمینی ارتش به ویژه در تجهیزات و ادوات فوق سنگین رشد قابل ملاحظه ای را شاهد هستیم.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در این مراسم گفت: تحرک و کارآمدی از مطالبات فرماندهی معظم کل قوا در سطح یگان های نظامی است و امروز با همت تمامی فرماندهان و کارکنان نیروی زمینی شاهد انقلاب عظیمی در حوزه آمادگی رزمی، تحرک و توان دفاعی هستیم.
وی با اشاره به این که توان رزمی و دفاعی نیروی زمینی ارتش در سه سال اخیر رشد قابل ملاحظه ای را داشته است افزود: نیروی زمینی ارتش کارهای زیر بنایی بسیار عظیمی را در حوزه های مختلف و در تمامی رسته ها آغاز کرده است و در حال حاضر به درجه ای از توانمندی رسیده است که می تواند در کم ترین زمان ممکن ادوات و تجهیزات فوق سنگین را به هر نقطه ای از کشور که نیاز به حضور داشته باشد، اعزام کند.
امیر سرتیپ نعمتی به برگزاری دوره های متعدد آموزشی در ایام کرونایی در سطح نزاجا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر چهار دوره مهم نیرو مخصوص در مناطق مختلف کشور درحال اجراست که از نظر نیروی انسانی و تجهیزات در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.
 وی همچنین ادامه داد: امروز تیپ های واکنش سریع، متحرک هجومی، مکانیزه، زرهی، هوانیروز و پهپاد و .. با تمام قدرت، اجرای ماموریت می کنند و در هر منطقه ای از کشور که نیاز باشد حاضر شده و در تامین امنیت گام های بلندی را برداشته اند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان تحریم دشمنان را یک فرصت مهم برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواند و خاطر نشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی باید بدانند که امروز فرصتی برای عرض اندام آن ها در منطقه نیست، ما امروز قدرت برتر نظامی منطقه هستیم و رسیدن به این جایگاه را مدیون تدابیر هوشمندانه و خردمندانه ولی امر مسلمین جهان هستیم.
 



تاريخ : چهار شنبه 12 آذر 1399 | 8:58 PM | نويسنده : احمد |

 

 با حضور سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی نمایشگاه دستاوردهای تحقیقاتی و صنعتی نیروی دریایی راهبردی ارتش عصر امروز در ستاد این نیرو افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، در این افتتاحیه امیر دریادارحسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از مسئولین لشکری حضور داشتند.
در این نمایشگاه بخشی از تلاش های محققان، کارشناسان و نخبگان نیروی دریایی ارتش در تعامل با صنایع تابعه ودجا،شرکت های دانش بنیان و دانشگاه های کشور با هدف دستیابی به نیازهای تحقیقاتی و دفاعی یگان های رزمی و عملیاتی نیروی دریایی متناسب با تهدیدات روز و قطع کامل وابستگی قطعات و تجهیزاتی و تحقق بیانات فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) مبنی بر گام برداری در مسیر جهش تولید به نمایش گذاشته شده است.
 



تاريخ : چهار شنبه 12 آذر 1399 | 8:54 PM | نويسنده : احمد |

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش از عملیاتی شدن نخستین ناوبندر جمهوری اسلامی ایران در روز‌های آینده خبر داد.

 

مهمان ارجمند این هفته برنامه «دستخط» متولد ۱۳۴۶ گرگان و از دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی است. از جمله افرادی است که از طریق کنکور سراسری برای نخستین دوره وارد دانشکده علوم دریایی در نوشهر می‌شود و مراتب را از پائین‌ترین سطح تا سطوح مدیریتی و فرماندهی طی می‌کند و الان هم ۳ سال است که یکی از سنگین‌ترین مسئولیت‌ها را به عنوان یکی از فرماندهان ارشد ارتش جمهوری اسلامی برعهده دارد.

در خدمت امیر دریادار حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران هستیم که مختصری از ایشان برای شما عرض کردم.

*سلام امیر، خیلی خوش آمدید.

بنده هم عرض سلام خدمت شما و همه بینندگان عزیز دارم.

*روزی که این برنامه پخش می‌شود ۷ آذر، آغاز هفته نیروی دریایی است؛ این روز را به شما و همکاران عزیزتان تبریک می‌گوییم.

خیلی ممنونم. من هم لازم می‌دانم ۷ آذر را که یک نقطه عطفی برای مجموعه نیروی دریایی و شاید برای همه دوران دفاع مقدس و کشور ماست، به همه ملت شریف ایران بویژه خانواده بزرگ نیروی دریایی که به نظر می‌رسد ۷ آذر برای آن‌ها تمام نشده و همچنان تا امروز برای آن‌ها امتداد دارد، تبریک عرض کنم.

جمهوری اسلامی ایران کشور بسیار پهناوری است و دریا‌های مهمی را پیرامون خود دارد. در شمال دریای خزر را داریم که همواره یکی دو شناور ما مشغول گشت دریایی هستند تا امنیت خوب ما در دریای خزر همچنان حفظ شده و پایدار بماند و در جنوب دو دریای مهم داریم؛ خلیج فارس را داریم که هم برای دنیا و هم برای کشور‌های منطقه و هم برای جمهوری اسلامی ایران خیلی مهم است.

امنیت این دریا اگر چه مسئولیت اصلی آن امروز برعهده نیروی دریایی سپاه است و از همینجا به همه سبزپوشان نیروی دریای سپاه هم سلام عرض می‌کنم بویژه برادر عزیزم سردار سنگسیری که ارتباط بسیار خوبی با همدیگر داریم، آنجا هم دوشادوش در کنار عزیزان نیروی دریایی سپاه هستیم؛ چون پایگاه‌هایی در داخل خلیج فارس داریم، اما مسئولیت عمده دریانوردی با قابلیت اقیانوسی، متوجه دریای عمان، شمال اقیانوس هند، منطقه خلیج عدن، دریای سرخ و همه جا‌هایی است که حوزه مسئولیت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

ما در این منطقه حجم بیشتری از نیروهای‌مان به طور معمول شبانه‌روز در دریا هستند. از ابتدای سال تاکنون مواردی زیادی پیش آمده که ما حتی فراتر از خلیج عدن و در دریای سرخ، اسکورت شناور‌های نفتکش و تجاری را انجام داده ایم.

امروز دریای سرخ یکی از ناامن‌ترین دریا‌های دنیا است چرا که در ماه‌های اخیر شاهد بودیم که اقدامات تروریستی متعددی علیه کشتی‌های تجاری و نفتکش در این دریا اتفاق افتاده که تمهیداتی برای آن اندیشیده می‌شود تا ناامنی را در این دریا کنترل کنیم.

*علیه کشتی‌های ما هم بوده است؟

بله، علیه کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران هم بوده است. کما اینکه وقتی می‌گوییم در خلیج عدن موضوع دزد دریایی است، نه تنها ما این مورد را تجربه کرده ایم، بیشتر کشور‌های دنیا هم این موضوع را تجربه کرده اند و کوچک و بزرگ هم ندارد. شاید آن برخورد قاطعانه باعث شده تا امروز مورد مشابه مبنی بر اینکه یک کشتی را تصرف کنند، نداشته ایم.

حتی در این فضا به دیگران کمک کردیم؛ نمونه این مسئله کشتی چینی بود که در تصرف دزدان دریایی در آمد و وقتی ناو موشک‌انداز ما آن را تعقیب کرد و صحنه را کنترل کرد، شاهد بودیم دزدان خودشان را به آب انداختند. تا این اندازه این عملیات با اقتدار انجام شد که چینی‌ها بسیار تشکر کردند.

اولین تشکر از سوی سفیر آن‌ها بود که در اسکله از کارکنان شناور تشکر کرد و بعد‌ها در هر فرصتی و در هر اجلاسی پیش می‌آمد، درخواست می‌کردند که …

*شخص سفیر از تهران آمد؟

بله. شخص سفیر از تهران آمد و در بندرعباس از کارکنان تشکر کرد و به همین مناسبت به نظر می‌رسد که فرمانده وقت نیروی دریایی امیر سیاری عزیز، را به کشور چین دعوت کردند و آنقدر استقبال باشکوهی از ایشان کردند که به نظر می‌رسد از هیچ فرمانده نیروی دریایی و از هیچ قدرت بزرگی در دنیا تاکنون چنین استقبالی نشده است.

همواره هم بیان کرده ایم امنیت این منطقه به دست کشور‌های همین منطقه باید برقرار شود.

*غیر از چینی‌ها به کمک کشور‌های دیگر هم بعضاً رفته اید. آمریکایی‌ها هم بوده اند؟

بله. کشتی تجاری آمریکایی هم بوده که در دریا درخواست کمک کرده و ناوشکن ما به او کمک کرده و آن را نجات داده است. اجازه ندادیم دزدان دریایی به این کشتی نزدیک شوند.

*عکس العمل آن‌ها به چه صورت بود؟

من روی صحبت من با مردم آمریکا نیست، بلکه با دولتمردان آن‌ها صحبت می‌کنم. آن‌ها یک کشور صاحب ریشه تمدنی نیستند و رفتار‌های انسانی مانند تشکر از طرف مقابل در هر جایگاه و قدرتی که باشند، این امر متوجه ریشه‌های تمدنی است، متوجه آموزه‌های خاصی است. ما از آن‌ها نه انتظار تشکر داریم و نه آن‌ها اساساً آن‌ها هم کشوری هستند که با این رویکرد بخواهند تشکری از جمهوری اسلامی ایران کنند، ولی آن شناور و آن کشتی که با همراهی ناوشکن نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مواجه شد، در دریا از ما تشکر کرد.

به نظرم می‌رسد بیش از ۶ هزار شناور را تا امروز اسکورت کرده ایم یا در مورد‌های مشابه اینچنینی به کمک آن‌ها رفته ایم و از دست دزدان دریایی نجات داده ایم. البته، چون نزدیک ۷ آذر هستیم و قطعاً صحبت از دوران دفاع مقدس می‌کنیم می‌توان گفت در این ۱۲ سال هنوز به رکورد ۸ سال دفاع مقدس نرسیده ایم.

در دوران دفاع مقدس ۱۰ هزار کشتی را در منطقه خلیج فارس اسکورت کردیم تا به سلامت بین تنگه هرمز تا بندر امام (ره) دریانوردی کردند و از این تعداد به نظر می‌رسد ۲۲ کشتی مورد آسیب قرار گرفت و تقریباً هیچ یک از این‌ها موجب بسته شدن کانال ورودی بندر امام (ره) نشد.

*شاید برای بسیاری سوال باشد که بپرسند کرونا در دریا هم وجود دارد یا خیر؟ وضعیت به چه صورت است؟

کرونا همه جا وجود دارد. دیدید که ناو هواپیمابر آمریکایی به واسطه این موضوع کرونا با تعطیلی مواجه شد. از آنجایی که کار ما برقرار کردن امنیت است و امنیت موضوعی تعطیل‌پذیر نیست، مثل همه همکاران‌مان که در بهداشت و درمان امروز فعالیت می‌کنند که به آن‌ها خداقوت می‌گوییم که شبانه روزی مجاهدتی خاموش دارند تا امنیت سلامت کشور برقرار باشد، برای ما هم امنیت موضوعی توقف‌پذیر نیست و به همین واسطه، همواره در دریا حضور داریم.

اتفاقاً کار ما گروهی است؛ وقتی می‌گوییم ناوشکن به دریا می‌رود یعنی حجمی از نیروی انسانی با این به دریا می‌رود و در یک فضای کوچکی است. بدین معنا است که خیلی خوب همکاران من باید مراقب سلامت خودشان باشند و عمدتاً پیش از عزیمت به دریا مشخص شده است.

شناوری داشتیم که برای ماموریتی به خلیج عدن اعزام می‌شد. بعد از اینکه از بندر عزیمت کرد، فرمانده شناور اعلام کرد موارد مشکوک روی شناور دارد و قرنطینه کرده است. شناور را به لنگرگاه بازگرداندیم و در همان لنگرگاه روی شناور قرنطینه را برقرار کردیم.

آن عزیزانی را که به نوعی تست آن‌ها مثبت شد، پیاده کردیم و در قرنطینه ساحلی قرار دادیم. سایر همکاران هم در قرنطینه در دریا باقی ماندند و بعد از اینکه مشخص شد نمونه‌هایی نیست یا پاسخ تست‌ها منفی شد، به دریانوردی ادامه دادند.

*اشاره کردید با نیروی دریایی سپاه پاسدارن همکاری تنگاتنگ و تبادل اطلاعات ویژه دارید، به خصوص در قضیه خلیج فارس و تنگه هرمز بخش اعظمی با سپاه پاسداران است و بخشی هم فکر کنم شرق تنگه باشد که با نیروی دریایی ارتش است. الان امنیت به چه صورت است؟ رصد از نیرو‌های آمریکایی به چه صورت است؟

نیرو‌های آمریکایی عناصر نامطلوبی در این منطقه هستند که حضور نامطلوب‌تری دارند و به طور لحظه‌ای آن‌ها را رصد می‌کنیم. این‌ها زمانی که از بنادر خودشان در جا‌های مختلف دنیا جدا می‌شوند و به سمت منطقه اقیانوس هند حرکت می‌کنند و به مناطق دریایی ما نزدیک می‌شوند، لحظه به لحظه این‌ها را در رصد داریم.

هر چه نزدیک‌تر می‌شوند این رصد به نوعی عینی‌تر و مثبت‌تر می‌شود. گاهی مواقع رصد‌ها سیگنالی است و ما پالس‌هایی را از این‌ها در دورترین نقاط دریافت می‌کنیم. گاهی مواقع رصد‌ها در بستر فضای سایبری است، اگر از سمت شرق یا از سمت غرب وارد قیف شمالی اقیانوس هند بشوند که منتهی به دریای عمان می‌شود، تا این منطقه رصد و شناسایی را ما انجام می‌دهیم.

از لحظه‌ای که شناسایی مثبت می‌شوند، به عنوان یک هدف شناور محسوب می‌شوند؛ هدف بدین معنا است که همه تمرکز ما به سمت آن است، همه تجهیزات و تسلیحاتی که لازم است مراقبت کنند، به سمت آنهاست. بعد هم که وارد منطقه خلیج فارس می‌شوند، از قبل این به نیروی دریایی سپاه دست به دست می‌شود.

آن‌ها هم به دقت شبانه روزی مراقبت می‌کنند و تحت کنترل می‌گیرند. به هیچ عنوان به مناطق دریایی تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران نزدیک نمی‌شوند. در تمام این مسیر مورد شناسایی رادیویی و راداری قرار می‌گیرند و به شناسایی‌ها پاسخ می‌دهند. همواره هم مانند کسی که بخواهد بی گناهی خود را ثابت کند می‌گویند ما در دریا‌های آزاد هستیم؛ یعنی در مناطق دریایی شما نیستیم. این را که ما می‌دانیم و اگر در مناطق دریایی ما باشند برخورد ما شناسایی نیست و به شکل دیگری برخورد می‌کنیم.

امروز هم ناو هواپیمابر آمریکایی از منطقه خلیج فارس خارج شده است. به نظر می‌رسد هزینه هر یک ماه راهبری یک ناو هواپیمابر، حدود سه هزار میلیارد تومان در ماه است، یعنی این مستقیم از جیب مردم آمریکا می‌رود که عدد بسیار بزرگی است. انگلیسی‌ها زیرکانه در سال‌های گذشته از این موضوع شانه خالی کردند، ناو‌های هواپیمابر خود را بازنشسته کردند و بیشتر اعمال قدرت در مناطق دور از سرزمین می‌کنند.

*رزمایشی هم با روسیه و چین داشتیم که موفق بود و بازخورد‌های بسیار زیادی داشت.

بله، سال گذشته در دی ماه برگزار شد.

*این رزمایش تکرار می‌شود؟

ما در توافقات نظامی بین سه دولت، این را به شکل موافقت‌نامه دائمی داریم که هر سال این رزمایش برگزار شود. کرونا قدری سایه بر همه فعالیت‌های اجتماعی و حتی دفاعی امنیتی انداخته است و این امر متوجه موضوعات ما نیز می‌شود.

اینکه در دریا هستیم بدون اینکه پروتکل‌های بهداشتی مربوط به کرونا را بهم بزنیم، رزمایش انجام دهیم. این در برنامه وجود دارد و ان شاالله این کار را عملیاتی می‌کنیم.

*یعنی مکاتبات انجام شده است؟

اقدامات لازم انجام شده است.

*دفعه اول که انجام شد عکس العمل دیگر کشور‌ها اعم از آمریکایی‌ها چطور بود؟

آمریکایی‌ها فکر نمی‌کردند که جمهوری اسلامی ایران یک روزی بعنوان قدرت بزرگ دریایی ظرفیت این را داشته باشد که با قدرت‌های دریایی بزرگ دیگر مثل روسیه و چین که صاحب قدرت دریایی هستند، در زیر چتر رزمایش مرکب دریایی اقداماتی انجام دهد.

اساساً این امر توانمندی زیادی می‌طلبد. حضرت آقا می‌فرمایند نفس حضور در دریا قدرت است ولو اینکه بر روی آن شناور فلان موشک یا فلان توپ نباشد. ما نه تنها در دریا دریانوردی می‌کنیم بلکه با ناو‌های ساخت جمهوری اسلامی ایران دریانوردی می‌کنیم.

ناو سرفرماندهی در رزمایش ایران، چین و روسیه، ناوشکن جمهوری اسلامی ایران بود یعنی از جمهوری اسلامی ایران در هر مرحله از رزمایش انتخاب شد؛ این معنادار است. امروز بگویید با فلان تیم فوتبال مطرح کشور دنیا می‌خواهیم مسابقه دوستانه برگزار کنیم، بررسی کنید این چقدر میزان امکانپذیر است. تا او شما را به عنوان قدرت در آن زمینه فعالیت نپذیرد و توانمندی شما را باور نکند، وارد این صحنه نمی‌شود. فکر می‌کنم قدرت‌های استکباری بزرگ جهان، شاهد خط‌کشی‌ها و صف‌بندی‌های پررنگ بودند. این برای آن‌ها معنادار بود.

*عکس العمل صهیونیست‌ها به این پیشرفت‌های ما چه بوده است؟ به هر حال از بیخ گوش آن‌ها هم رد می‌شویم. درست است؟

بله. ان‌شاالله از روی آن‌ها هم رد می‌شویم. صهیونیست‌ها اساساً قدرت دریایی معناداری نیستند، حتی قدرت زمینی معناداری نیستند و اساساً می‌توان گفت قدرت معناداری نیستند؛ بنابراین آن‌ها از هر فرصتی استفاده می‌کنند تا در پشت صحنه، یک فعالیت تروریستی را هدایت کنند که تا امروز هم شاهد آن بوده ایم.

*با ابزار قرار دادن دیگران!

بله، قطعاً همین طور است. با ابزار در اختیار دادن به دیگران این کار را می‌کند.

*و با اقتدار ما هم مواجه شده است.

قطعاً تا امروز مواجه و رویارویی مستقیم با هیچ یک از عناصر رژیم تروریستی اشغالگر قدس نداشته ایم، ولی در هر جایی لازم بوده ضرب شست رزمندگان ایرانی و فناوری ایرانی و دانش و اقتدار ایرانی را ببینند، دیده اند.

*یک نامه تندی به فرمانده نیروی دریایی انگلیس نوشتید.

بله.

*درباره چه موضوعی بود؟ گفته بودید شما نمی‌توانید جزو دو ائتلاف باشید.

۳۲ کشور در منطقه اقیانوس هند داریم که مرز دریایی دارند و استثنائاً در بین این ۳۲ کشور، دو نقطه است که به نوعی نمایش یک رفتار استکباری در طول تاریخ است. جزیره ریونیون که امروز فرانسوی‌ها در آن مستقر هستند و در نزدیکی جزیره ماداگاسکار است و همین طور جزایر تحت استعمار انگلستان است که در واقع در شرق منطقه اقیانوس هند می‌شود.

این دو مجموعه زمانی که اولین اجلاس برگزار شد، اتفاقاً در هند در این اجلاس حضور داشتند و آنجا جریان‌هایی را هدایت کردند که در منشور اجلاس نوشته شده، هر کسی در این جغرافیا خاک دارد می‌تواند در این اجلاس حضور داشته باشد. در حالی که آن‌ها در اینجا دولت ندارند و دولت مرکزی در فرانسه و انگلستان است.

آن‌ها به عضویت این اجلاس درآمده‌اند. آنجا متوجه شدیم انگلیس‌ها و فرانسوی‌ها با وجود این که متعلق به این قاره و منطقه نیستند، اما خود را به این اجلاس بعنوان عضو تحمیل کرده اند. در همین فضا انگلستان مسئولیت نائب رئیسی کارگروه امنیت دریایی را داشت، در سال ۹۷ این مسئولیت را نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برعهده گرفت؛ امروز ما عهده دار این مسئولیت هستیم.

این کارگروه فعالیت‌های جمعی را هدایت می‌کند که البته داوطلبانه است یعنی هیچ شکل اجباری ندارد و برای برقرار کردن امنیت جمعی در منطقه است. ما زمانی که اجلاس این کارگروه را می‌خواستیم برگزار کنیم از انگلستان دعوت کردیم در این جلسه حضور داشته باشد و محل برگزاری اجلاس هم بندرعباس بود و قرار بود، برگزاری یک رزمایش دریایی با رویکرد مقابله با دزدی دریایی و ناامنی دریایی را هدفگذاری کنیم که به رهبری و هدایت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شود.

در همان فضا شاهد بودیم ایمیل‌هایی را رد و بدل می‌کنند؛ البته آن‌ها متوجه نبودند ما این ایمیل‌ها رصد می‌کنیم. نماینده نیروی دریای انگلستان به نیروی دریایی فرانسه و به نیروی دریایی استرالیا ایمیل فرستاد که شما در این اجلاس شرکت می‌کنید؟ در حالی که خود انگلستان نائب رئیس و برگزارکننده این اجلاس است، یعنی نائب رئیس کارگروه امنیت دریایی است.

انگلستان که این ایمیل را فرستاد، وقتی من متوجه شدم فرض کردیم فرآیند همچنان نرمال جلو می‌رود و منتظر نمایندگان آن‌ها بودیم. حتی نمایندگان آن‌ها اعلام کردند ما با این ساعت و با این شماره پرواز در اجلاس شرکت می‌کنیم، ولی در آخرین روز‌ها که نزدیک شدیم، یکباره اعلام کردند مورد دیگری برای ما پیش آمده و در اجلاس شرکت نمی‌کنیم.

آنجا بود که من نامه تندی را به فرمانده نیروی دریایی انگلستان نوشتم و مضمون بخشی از این نامه این بود که حضور شما در این منطقه حضور بی موردی است و اگر امروز بعنوان عضو این اجلاس هستید افتخار بزرگی نصیب شما شده است و حتماً در نوبت بعدی اگر رفتار شما این گونه تکرار شود، برای حذف از اجلاس اقدام می‌کنیم و بعنوان ناظر در اجلاس باقی بمانید که بیشترین امتیازی است که به شما داده می‌شود.

وقتی این نامه به سمت انگلستان رفت، آنجا فرمانده نیروی دریایی انگلستان را با لقب خاصی خطاب می‌کنند؛ خداوند دریا می‌نامند! لرد در واژه انگلیسی به معنای خداوند است. به نوعی به او خدای دریا خطاب می‌کنند و معمولاً چنین جایگاه و مقامی دیگران را هم تراز خود نمی‌داند. آن‌ها خیلی سریع و دستپاچه پاسخ دادند؛ الان مکاتبه موجود است. پاسخ دادند که سوءنیتی از این موضوع نداشتیم، حتماً در نوبت بعدی شرکت می‌کنیم. در اجلاس استرالیا که فلان مورد است شرکت می‌کنیم. این موضوعات برای ما مهم است، امنیت دریا برای ما مهم است.

آن پاسخ شفافی بود که نگران شدند از این بابت که جمهوری اسلامی ایران بعنوان قدرت آن‌ها را از این فضا حذف کند کما این که آمریکایی‌ها را ۴ دوره از این اجلاس محروم و حذف کردیم؛ فقط با رای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران.

*فرانسه و استرالیا در آن اجلاس شرکت کردند؟

خیر. آن‌ها هم نامه‌های مشابه‌ای را دریافت کردند. حتی نیروی دریایی استرالیا دو بار از ما این نامه را دریافت کرده است. الان هم مترصد این هستیم نامه‌های دیگری را برای نیرو‌های دریایی که در قالب ائتلاف‌های دروغین یعنی ائتلاف روی کاغذ است و در صحنه عمل وجود خارجی ندارد، فقط نمایش‌های بیرونی و رسانه‌ای پیدا کرده، ارسال کنیم.

*اتفاقی که در خاطر مردم باقی مانده است، اتفاق سختی بود و مردم را متاثر کرد، قضیه سانچی بود که در آنجا شما اعلام کردید کلاه سبز‌های ارتش آمادگی دارند که روی ناوچه بروند، چون احساس کردید این کار در آنجا انجام نمی‌شود، ولی ظاهراً زمان‌بندی ویزا دادن اجازه نداد جنین اتفاقی بیفتد.

در این فضا کشور چین همکاری خوبی انجام داد، ولی این مقررات و پروتکل‌ها تا کنار هم قرار گیرد زمان برد. به خاطر دارم وابسته نظامی ایران در چین وقتی شبانه صحبت می‌کردیم، من به ایشان گفتم به فرمانده نیروی دریایی چین منتقل کنید که لازم است ما وارد عمل شویم و ایشان گفت الان دیروقت است و من گفتم هر ساعتی از شبانه‌روز است به ایشان اطلاع بدهید که لازم است ما وارد عمل شویم.

همان اتفاق هم افتاد. در واقع هماهنگی‌ها را انجام دادند و فقط گفتند که با لباس نظامی وارد کشور ما نشوید. ما پیش‌بینی لباس دیگری را کردیم که البته تکاور‌ها خیلی با اکراه لباس نظامی را نپوشیدند که بروند؛ یعنی آن لحظات برای آن‌ها هم لحظات سختی بود. به وجود چنین همکارانی افتخار می‌کنیم که در صحنه‌های بسیار سخت جان خود را کف دست می‌گیرند و آماده هستند عملیات انجام دهند.

این‌ها وقتی به چین رسیدند، بلافاصله درخواست شناور کردند که به دریا بروند. وقتی نزدیک شدند، شناور بسیار مشتعل شده بود و چینی‌ها گفتند ما نمی‌آییم. همکاران ما گفتند ما را روی شناور منتقل کنید. آن‌ها گفتند بنویسید با میل و درخواست خودتان می‌روید و این را نوشتند.

در این فضای چانه زدن‌ها که می‌خواستند ما را منتقل کنند، آخرین انفجار بزرگ روی سانچی اتفاق می‌افتد و متاسفانه همه امید‌ها به هر تلاش دیگری در آن لحظه متوقف می‌شود و ما دست خالی به کشور برمی‌گردیم.

*یک اتفاقی هم افتاد که باعث غرور است و احساس شما از جایگاه فرمانده نیروی دریایی برای ما بیان کنید، انتقال بنزین به ونزوئلا داد که کلی آمریکایی‌ها تهدید کردند، ولی این بچه‌ها بنزین را رساندند. احساس شما از این قضیه چیست؟

آنجا خیلی حرف برای گفتن داریم، ولی خوشحال شدیم که شاهد شکستن هیمنه آمریکایی‌ها بودیم. این را بدانید مجموعه‌ای از مجاهدت‌های خاموش پشت این فضا بود که چرا آن‌ها جرات نکردند حتی نگاه چپی به این شناور‌ها داشته باشند، نشانه اقتدار و عظمت مجموعه جمهوری اسلامی ایران است.

*خبر‌هایی که آمد در نهایت با ذلت به ناخدا‌ها متوسل شدند تا آن‌ها را تطمیع کنند!

بله، ما هم این اخبار را شنیدیم.

*و خبر‌های خوشی در این هفته دارید که ان‌شاالله در این هفته بیان می‌کنید. «ناوبندر» را توضیح بدهید. این کار بزرگی است که الحاق ناوبندر اتفاق می‌افتد. ابتدا توضیح بدهید که اصلا چیست.

دو واژه کنار هم قرار می‌گیرد که ناو و بندر است. ناو بدین معناست که این شناور نظامی است و بندر به این معناست که قرار است بخشی از آن کار‌هایی که یک بندر انجام می‌دهد این شناور انجام دهد. ناوبندر‌ها معمولاً با خود تعدادی بالگرد را حمل می‌کنند.

یک ظرفیتی از نیرو‌های نظامی برای پشتیبانی از عملیات خاص با خود حمل می‌کنند، حجم قابل توجهی از سوخت و آب و آماد‌ها را دارند که بتوانند به شناور‌های دیگر تدارک بدهند. در نقاط مختلف یا به همراه ناوگروهی می‌آید. یک یگان منحصر به فرد چند منظوره است که یک بندر کوچک است. ان شاالله در روز‌های آینده اولین ناوبندر جمهوری اسلامی ایران از نزدیک بهره‌برداری می‌شود.

*با الحاق این ناوبندر خیلی از مشکلات ما در زمینه این که در جایی متوقف نشویم، حل می‌شود.

بله همین طور است. امروز ناوشکن‌های ما مدت دریانوردی مشخصی دارند مثلاً یک ماه دریانوردی با شرایط خاصی می‌کنند. وقتی این ناوبندر در کنار آن‌ها قرار می‌گیرد دریانوردی بدون محدودیت می‌شود. تا جایی که آدم‌ها تاب و توان دریانوردی دارند این دریانوردی میسر می‌شود. این ناوبندر با یک بار سوختگیری با دو یا چند ناوشکن همراه خود می‌تواند ۱۰ دور، دور کره زمین بزند.

*یک مورد دیگر هم ناو موشک‌انداز زره است.

بله. ناو موشک‌انداز زره از کلاس ناو همیشه قهرمان پیکان است که در هفتم آذر آن حماسه و افتخار را آفرید، در زمان خودش یکی از پیشرفته‌ترین شناور‌های دنیا بود. امروز هم به همین شکل است. این شناور را در سال‌های گذشته ۴ فروند را در دریای خزر ساختیم و این اولین نمونه است که در ناوگان جنوب ساخته شده است. فروند‌های بعدی در راه است و ان شاالله در سال ۱۴۰۰ شاهد الحاق فروند‌های بعدی از همین ناو موشک‌انداز خواهیم بود.

۳۰ گرید دریایی با سرعت حرکت می‌کند و با خودش موشک حمل می‌کند. موشک‌های کروز برد بلند هستند و می‌توانند در مسافت‌های دوردست اهداف را نشانه بگیرند. قدرت مانور بسیار بالایی دارد و سیستم‌های جنگ الکترونیک خوبی با خود حمل می‌کند و مجموعه‌ای از توانائی‌هایی است که در مناطق دریایی تحت حاکمیت ما این شناور را بکار خواهیم گرفت.

*خاطره‌ای هم از نهیبی که آقا به نیروی دریایی ارتش برای ساخت نخستین شناور نظامی زده بودند، داشتید؛ اینجا دوباره بیان کنید.

به سال‌های قبل برمی‌گردد. به دورانی برمی گردد که در دریای خزر از ما دعوت کردند که رزمایشی برگزار کنیم. در آن سال‌ها در خزر اصلاً شناور نظامی نداشتیم. وقتی به نزدیکی کانال سوئز رسیدیم، میزبان به ما اعلام کرد اگر شناوری در دریای خزر دارید در این رزمایش شرکت کنید. این مسیر این امکان را ندارد که از … شناوری وارد خزر شود.

گزارش محضر حضرت آقا تقدیم شد که به این شکل شده و آقا فرمود می‌خواهند شما را تحقیر کنند؛ بروید هر طور شده از خشکی به دریای خزر شناوری منتقل کنید و در این رزمایش شرکت کنید. نیروی دریایی بررسی‌ها را انجام داد و اعلام کرد شناور‌ها به اندازه‌ای بزرگ و سنگین هستند حتی کوچکترین مورد هم امکان اینکه منتقل شود، نیست.

آقا فرمودند تکه تکه کنید و مجدداً در خزر این‌ها را سرهم کنید. بررسی کردیم و این که شناور را در آن زمان تکه تکه کنیم کار بزرگی بود و شدنی نبود. محضر آقا بیان کردیم این کار هم زمان زیادی می‌برد و امروز با توانائی‌های ما فاصله دارد. آقا فرمودند تحقیر شدید! اگر غیرت دارید حالا بروید شناور بسازید.

اساس کار ساخت شناور‌ها در دریای خزر با ناو‌های توپ‌دار آغاز شد. پشت هم این‌ها را ساختیم، بعد دماوند ساخته شد، زودتر از آن، در ۳۰ بهمن سال ۸۸ کار ساخت جماران تمام شد که آنقدر برای حضرت آقا این موضوع مهم بود که خودشان شخصاً برای الحاق این ناوشکن تشریف آوردند. روز پرافتخاری برای نیروی دریایی بود.

خود من هم در آن فضا خاطره‌ای دارم، چون در محضر امیر سیاری بودیم مطلبی را هم برای گزارش و هم برای طرح نیروی دریایی راهبردی آماده کرده بودیم؛ چون در ۱۴ مهر ماه ۸۸ یعنی چندماه قبل، حضرت آقا در مراسم دانش آموختگی دانشگاه افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان کرده بودند که نیروی دریایی امروز در بسیاری از نقاط عالم و در کشور ما یک نیروی راهبردی است. به چشم یک نیروی راهبردی به نیروی دریایی باید نگریسته شود.

این مبنایی شد که ما سندی تهیه کنیم و من هم دوست داشتم وقتی این گزارش تقدیم حضرت آقا می‌شود در همان صحنه تدبیر ایشان را بدانم. به منطقه که رسیدیم، دو روز قبل از این کار به من گفتند این هاورکرافتی که روی آن موشک نصب شده و بعنوان اولین هاورکرافت موشکی در دنیاست، بنا به نظر تیم‌های امنیتی خود شما که استاد خلبانی هستید این هاورکرافت را ببرید و در آن پارکینگ مستقر کنید. بعد که جماران ملحق می‌شود و حضرت آقا در پاشنه جماران ایستاده اند شما این هاور کرافت را از مقابل حضرت آقا عبور دهید و اشاره می‌کنند این اولین هاورکرافت موشکی است.

قدری آرزو‌های من فروریخت! چون دوست داشتم در آن صحنه‌ای این مطلب محضر حضرت آقا ارائه می‌شود، حضور داشته باشم. من سوار هاورکرافت شدم و عبور کردیم و صحنه غرورانگیزی بود. جزو بهترین تصاویر ثبت شده از آن مراسم است.

وقتی به هوادریا رسیدیم که ۸-۷ کیلومتر دورتر از آن صحنه است، تیم حفاظتی به من گفتند الان اگر بخواهید می‌توانیم شما را سریع با یک وسیله‌ای به محل ارائه گزارش و دریافت تدبیر حضرت آقا برسانیم. من خیلی خودم را جمع و جور کردم و گفتم غُرق حضرت آقا را نشکنید. (ابراز احساسات امیر خانزادی به رهبر انقلاب). به مهمانسرا رفتم و تلویزیون بخش‌هایی را مستقیم پخش می‌کرد. آنجا نشستم و نگاه کردم.

از فرمایش حضرت آقا واقعاً لذت بردم که آقا بیان کردند این طرح بلندپروازانه‌ای است، اما بدنبال این باشید که اقتدار خودتان را به دنیا ثابت کنید. امیرسیاری وقتی ار مراسم بازگشتند، من در مهمانسرا بودم، ایشان من را در آغوش گرفتند و گفتند طرح محضر حضرت آقا رفت و بعد این مبنایی برای انجام این کار شد. نمی‌دانم از کجا به این نقطه رسیدیم.

اولین ناوشکن به نام جماران ساخته شد و امروز ۱۱ سال از ساخت جماران می‌گذرد. به نوبت یک بخشی از تعمیرات آن رسیده که الان در حال انجام است و بزودی به خط عملیات برمی‌گردد. فکر می‌کنم این آذر ماه امسال، آذر خاصی است و با آذر‌های سال‌های قبل فرق می‌کند، چون نیروی دریایی همه همت خود را پای کار آورده که هیچ ناوشکنی کنار اسکله نباشد.

این ۱۰۰ درصد ناوشکن‌ها در صحنه عملیات باشند، کار خیلی بزرگی است و اتفاق مهمی است. در زیر همین تحریم‌هایی که آن‌ها ادعا می‌کنند، در زیر همین فشار حداکثری که آن‌ها به آن اشاره دارند ما بعنوان نماینده ملت شریف ایران همه تلاش خود را کرده ایم تا این امنیت بومی خدشه‌دار نشود و اجازه نمی‌دهیم خدشه‌دار شود.

*جزئیات مربوط به ساخت و توانمندی‌های زیردریایی‌های خود را در اختیار کسی قرار نمی‌دهیم؛ این را شما بیان کردید. مگر کسی این جزئیات را خواسته بود؟

بله. به نظرم سال ۹۶ بود که در اجلاس قدرت دریایی ایتالیا برای اولین بار از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، اصلا برای اولین بار که از یک کشور خارج از منطقه اروپا دعوت می‌کردند که در آن اجلاس شرکت کند. به این، قدرت دریایی منطقه‌ای می‌گویند. ما تنها کشوری بودیم که از خارج آن منطقه دعوت شدیم و اتفاقاً جزو سخنرانان آن اجلاس بودیم که امیر سیاری سخنرانی خیلی محکمی داشتند که فرمانده نیروی دریایی ایتالیا و وزیر دفاع کشور ایتالیا و حتی نماینده اتحادیه اروپا که این سخنرانی را گوش کردند، ضمن اینکه تبریک می‌گفتند بیان داشتند سخنرانی شما اجلاس ما را از منطقه‌ای به جهانی تبدیل کرد.

آنجا برخی از موسسه‌ها و رسانه‌ها درخواست کرده بودند گفتگو داشته باشند. نشریه جیمز نشریه‌ای است که اطلاعات مربوط به همه تجهیزات نظامی دنیا را بصورت سالانه منتشر می‌کند. این را به همه قدرت‌های نظامی دیگر و کشور‌های دنیا می‌فروشند. در آن نشریه هر آن چه فکر می‌کنید وجود دارد. یعنی پیش از این خودکفایی دفاعی که بدست بیاوریم وقتی مراجعه به آن نشریه می‌کردید، می‌دیدید تمام ناوشکن‌های ما توانمندی ها، موشک ها، توپخانه، سرعت، ظرفیت، تعداد خدمه، مدتی که می‌تواند در دریا بماند و … در اختیار آن‌ها و در اختیار تمام کشور‌های دنیاست، چون خودشان ساخته بودند این اطلاعات را می‌دادند.

اینکه برای خودشان چقدر درست است هیچ کسی نمی‌داند. به شخص بنده مراجعه کردند و گفتند ما آمادگی داریم اطلاعات مربوط به زیردریایی‌های «غدیر» کلاس شما را که ساخته اید در این جیمز ببریم و ناوشکن جماران را که اطلاعاتی از آن نداریم را در این نشریه وارد کنیم؛ این کار برای شما مجانی است.

این حرفی که بیان می‌کردند، مضحک بود. البته معمولاً از کارکرد‌های ظاهری و رفتار‌های معمول، برخی از این توانمندی‌ها قابل برداشت است. می‌داند این اژدر پرتاب می‌کند، اما نمی‌داند چند اژدر و با چه بردی پرتاب می‌کند. نمی‌داند اژدر با چه قدرت تخریبی است. اصلاً نمی‌داند این می‌تواند مین حمل کند یا نه، چه مینی با خود می‌برد، این مین چه توانائی‌هایی دارد.

جالب است که بیان کنم این مین‌هایی که امروز در اختیار داریم آنقدر توانمندی‌های عجیب و غریبی دارند که حتی اگر بیان کنیم باور نمی‌کنند این توانمندی وجود دارد.

*چطور فرمانده نیروی دریای ارتش شدید؟

این موهبت بزرگی برای من بود که در این جایگاه بتوانم خدمت انجام دهم. آن روزی که به من این مسئولیت را امیر موسوی، فرمانده محترم ارتش، ابلاغ می‌کرد وقتی بیان کردند این حرف را بیان کردند که این هم مثل من شد. یعنی انتظار چنین مسئولیتی را نداشت و الان این خبر را به او دادیم عین اینکه گیج شده و نمی‌فهمد اطراف او چه خبر است، دقیقاً برای من همین طور بود.

امیر موسوی به من گفتند بنشینید و خاطره فرماندهی خودشان را که سال گذشته به ایشان ابلاغ کرده بودند را تعریف کردند و خیلی حرف‌ها پشت سر این امر وجود دارد، اما نکته‌ای که گفتند این بود که، چون در صف هیچ صنفی نایستادید و مستقیم در خط رهبری حرکت کردید، برای این مسئولیت انتخاب شدید. باز هم عرض می‌کنم افتخار بسیار بزرگی است، همه هموطنان عزیز دعا کنند که ان‌شاالله با عاقبت‌بخیری این مسئولیت را پشت سر بگذاریم.

*محضر آقا هم رسیدید؟

در ابتدا که توفیق شرفیابی پیدا کردیم، محضر حضرت آقا رسیدیم هم برای دریافت حکم فرماندهی و هم برای ترفیع درجه بود. خیلی روز خاصی بود و اصلاً فراموش نمی‌شود.

*توصیه خاصی به شما داشتند؟

توصیه حضرت آقا در حکم ابلاغی بود. در آن حکم فرموده بودند انتظار دارم به روند موجود – وقتی آقا از روند موجود صحبت می‌کنند یعنی همه آن چه امروز برقرار است درست و خوب است – شتاب مضاعفی بدهید. بخشی از این حکم می‌گوید با استفاده از همه ظرفیت‌های ارتش، نیرو‌های مسلح و کشور این کار را انجام دهید.

حکم حضرت آقا را با سرعت داریم دنبال می‌کنیم و سال ۱۴۰۰ برای ما سال طلایی است.

(بخش دوم برنامه)

*آقای خانزادی متولد ۱۳۴۶ گرگان است.

بله.

*در چه خانواده متولد شدید؟ پدر چه شغلی داشتند؟

پدرم نظامی بودند.

*از آن زمان علاقه‌مند شدید که نظامی شوید؟

۳-۲ رفیق با هم بودیم که هدفگذاری کردیم حتماً پزشک شویم. نمی‌دانم آن زمان پزشک شدن در بین هم دوره‌های ما مهم بود. من انتخاب رشته می‌کردم برای اولین بار بود که رشته ستاره دار ناوبری و فرماندهی کشتی در دفترچه کنکور آمده بود و من آن را انتخاب کردم.

همه پزشکی‌ها را انتخاب کردم و در اولویت‌های خود هر چه زیرشاخه پزشکی بود انتخاب کرده بودم. به نظر می‌رسد آن سال علوم آزمایشگاهی تبریز و رشته ناوبری و فرماندهی کشتی را قبول شدم که دومی را رفتم.

*پدر شما را تشویق کردند؟

خیلی زیاد! ایشان می‌گفتند این رشته از همه رشته‌هایی که فکر می‌کنید بهتر است.

*پدر هنوز در قید حیات هستند؟

بله.

*خدا ایشان را حفظ کند.

به وجود ایشان افتخار می‌کنیم.

*به شما نمی‌گویند من گفتم این رشته را بروید و الان فرمانده نیروی دریایی شدید؟ (می‌خندد)

این موضوعات همیشه وجود دارد. پدر‌ها و مادر‌ها علاقه مندند که نتیجه تلاش‌های خود را در اوج ببینند و واقعاً برای ما بسیار زحمت کشیده اند. هر مهارتی را که فکر کنید، امروز یک فرد متخصص در مسیر زندگی خود بدست آورده در آن دوره شرایط را برای ما فراهم کردند که بدست بیاوریم. از آموزش‌های مربوط به لوله‌کشی ساختمان در آن دوره من هیچ تابستانی را از دست ندادم.

*کار می‌کردید؟

دوره می‌رفتم. در تمام تابستان‌ها دوره می‌رفتم. دوره‌ای در فنی و حرفه‌ای نبود که من نگذرانده باشم، از لوله کشی ساختمان تا اتومکانیک و تعمیر خودرو و همینطور برق ساختمان و ماشین‌نویسی که تخصص و مهارت خانوادگی ماست.

*الان در کار‌های فنی در خانه کار می‌کنید؟

هیچ کاری در خانه ما به بیرون نمی‌رود. البته امروز قدری محدود شدم بدلیل این که این کار‌ها در زمانی اتفاق می‌افتد که باید برای آن وقت بگذاریم و ابزار خاص خود را پای کار بیاورید. کمی محدود شده ام، اما به جرات می‌توان گفت هیچ کار برقی بیرون نمی‌رود، هیچ وسیله برقی بیرون نمی‌رود. هر آن چه که خیلی تکنولوژی در آن پیچیده نشده باشد یا من توانائی لازم را برای آن کسب نکرده باشم، در خانه رسیدگی می‌شود.

*مادر هم در قید حیات هستند؟

نه، چند سال پیش به رحمت خدا رفته اند.

*چند خواهر و برادر هستید؟

من یک برادر بزرگتر از خودم دارم و سه خواهر که بعد از من هستند.

*آن برادر نظامی نشدند؟

آن هم نظامی شد. اتفاقاً در نیروی زمینی بودند و الان هم بازنشسته شدند. دو سال زودتر از من وارد این عرصه شدند. الان ایشان بازنشسته هستند.

*با چه درجه‌ای بودند؟

درجه سروانی.

*چه سالی ازدواج کردید؟

سال ۷۲ عقد کردیم و عقد ما طولانی بود که حدود دو تا دو سال و نیم بود.

*چطور آشنا شدید؟

خیلی اتفاقی بود. بدون این کهاز قبل همدیگر را بشناسیم. این که می‌گویند در یک نگاه آن اتفاق خوب افتاد واقعاً به همین شکل بود و در یک نگاه اتفاق افتاد و امروز زندگی بسیار خوبی داریم.

*در کار خانه کمک می‌کنید؟

اگر باشم بله.

*بلد هستید؟

کاری نیست که بلد نباشم.

*غذا هم پخته اید؟

همه نوع غذا را می‌پزم.

*بلد هستید؟

بله.

*خیلی خوب بلد هستید؟

بله، خیلی خوب بلد هستم.

*اتفاق افتاده که در خانه بگویید شما غذا درست نکنید و من درست می‌کنم؟

گاهی اوقات اینطور می‌شود البته وعده‌های شام یا برخی از وعده‌های نهار می‌شود، اما خیلی به ندرت پیش می‌آید، غذا‌های خیلی خاص بپزم. غذا‌های خاص را خانمم می‌پزد و آشپزی ایشان بسیار خوب است و دستپخت ایشان فوق العاده است و با هیچ دستپخت دیگری نه می‌توانیم جایگزین کنیم و نه تحمل می‌کنیم.

*شما چه غذایی را خوشمزه‌تر از همه درست می‌کنید؟

من همه غذا‌هایی که می‌پزم خوشمزه است و نمی‌توانم بگویم کدام خوشمزه‌تر است. خورشت‌ها را می‌پزم، انواع کباب‌ها را می‌پزم، در شیرینی پختن همه ما خوب هستیم. هم پسرم، هم من و هم خانمم خوب هستیم.

*چند فرزند دارید؟

من دو پسر دارم، علی و محمد که علی پسر بزرگ من است و دانشجو است و در صنف شما فعالیت می‌کند، یعنی مهندسی صدا تحصیل می‌کند. محمد هم دبیرستان است.

*در دانشکده صداوسیما می‌خوانند؟

نه، در دانشگاه تحصیل می‌کنند.

*دومی دبیرستانی است؟

بله. الان هم دبیرستان مجازی است.

*هیچ کدام ازدواج نکرده اند؟

نخیر.

*فکر نمی‌کنید در حوزه نیروی دریایی فیلم سینمایی یا سریال خوبی می‌توان ساخت که مورد غفلت واقع شده است؟

من نمی‌گویم مورد غفلت واقع شده است، در سال‌های گذشته تلاش‌هایی شد مثلاً فیلم P۲۲ که اتفاقاً موضوع ناو «پیکان» است ساخته شد، اما این که چقدر این ژانر از سینما توفیق پیدا کرد به نظرم می‌رسد کم بود و در این زمینه کار می‌کنیم.

الان یک سریال تلویزیونی را در برنامه ساخت داریم که اسم آن را نمی‌برم. امیدوار هستم آن به نتیجه خوبی برسد و تا امروز هم از ابتدای دوره فرماندهی و مسئولیت بنده، گفتگوی زیادی با فیلم ساز‌ها و کارگردان‌ها و تهیه کننده‌ها شده، اما هنوز به آن جمع‌بندی که دوست داشته باشیم نرسیدیم. به نظر می‌رسد اولین سریالی که ساخته می‌شود و مجموعه ارتش را پوشش می‌دهد جزو همان سریال‌هایی است که نتیجه خوبی می‌گیرد.

*با صداوسیما جلو می‌روید؟

بله.

*انقلاب شد ۱۱ ساله بودید. از انقلاب چیزی بخاطر دارید؟ ۱۱ سالگی کاری نمی‌توانستید انجام دهید.

واقعاً ذهن یک نوجوان ۱۱ ساله در اوایل انقلاب قطعاً آدم‌ها با هم فرق می‌کنند و محیطی که در آن قرار می‌گیرند با هم فرق می‌کند و بیشتر حضور پدرم در لباس نظامی که ایشان آن زمان ژاندارمری بودند و مسئولیت بخش خاصی را داشتند از ایشان تصویری در ذهن من وجود دارد.

*چه تصویری بود؟

تلاش می‌کردند همراه با حقیقت باشد، همراه آن چیزی که حق را در صحنه عمل اجرا می‌کند.

*بعد از انقلاب هم برای دانشکده علوم دریایی امام خمینی (ره) رفتید. بعد از این که فارغ التحصیل شدید کجا رفتید؟

بعد از فارغ التحصیلی به بندرعباس منتقل شدم.

*چه سالی بود؟

سال ۷۰ بود. ناو جمهوری اسلامی ایران، «لاوان» که یک ناو نیروبر مختص عملیات سنگین آبی خاکی است، به عنوان افسر مخابرات ناو مسئولیت را عهده‌دار شدم و به نظرم می‌رسد که آن روز‌ها خیلی پرجنب و جوش بود. آن زمان به یاد دارم یک هفته به ما فرصت دادند که خود را برای آزمون نهایی آماده کنیم و آن آزمون برای ما خیلی مهم بود، چون در ارزشیابی می‌گفتند، لاوان قبول شد یا رد شد.

این رد شدن یعنی یکبار دیگر باید این تکرار شود؛ یعنی یک ماه دیگر ماموریت خود را انجام ندهد و در آزمون موفق شود. در ناو‌ها چیزی به نام محل‌های ۱۴ گانه داریم؛ ۱۴ محل ویژه است. اتفاقاً در تمام این محله‌ها افسر مخابرات افسر نگهبان فرماندهی می‌شود.

در کنار فرمانده ناو مسئولیت هدایت ناو را در دریا عهده‌دار می‌شود. در آن شرایط هم افسر مخابرات بودم. دو هفته‌ای که دریای نهایی را رفتیم، تمام این محل‌هایی که می‌زدند بلاانقطاع من پست نگهبانی که ۴ ساعته بود، انجام می‌شد و می‌خواستم برای استراحت بروم، محل جنگ زده می‌شد. دو ساعت محل جنگ طول می‌کشید و دوباره من دو ساعت در فرماندهی می‌ماندم.

تا این محل تمام می‌شد، محل بعدی بود و ترک ناو انجام می‌گرفت و محل ترک ناو ۳-۲ ساعت طول می‌کشید و دوباره من افسر نگهبان فرماندهی بودم و باید این کار را می‌کردم. بعد از چند روز که این موضوع تکرار شد من پشت رادار به زمین افتادم و خیلی سریع بالای سر من آمدند و متوجه شدند پا‌های من از زانو به پایین کبود شده و متورم است.

*خاطره‌ای را قبل برنامه بیان کردید که باعث شد دقت خود را بالا ببرید.

در دریانوردی بعدی من مشغول تعیین موقعیت ناو روی نقشه در پل فرماندهی بودم. از روی صفحه رادار، چون شب بود موقعیت را برداشتم و رادار هم با توجه به عوارض در اطراف ما این کار را می‌کند. شکل ساحل را می‌گیرد و از آن فاصله می‌گیریم و مختصات را روی نقشه می‌گذاریم.

همین که این کار را می‌کردم فرمانده ناو، جناب ناخدا مرتضوی، بودند، به من گفتند سکانی و سرسکانی چه گفت؟ من گفتم متوجه نشدم؛ داشتم نقطه می‌گذاشتم. گذشت و چند دقیقه بعد به من گفتند سرسکانی به دیدبان چه گفت؟ درجه من آن زمان ستوان دو بود. گفتم متوجه نشدم.

گفتند شما افسر نگهبان پل فرماندهی هستید و همه صدا‌های پل فرماندهی را باید بشنوید. همان شد که امروز من همه صدا‌ها را می‌شنوم. به نظرم می‌رسد هم همکاران من در دفتر از دست من قدری در امان نیستند، چون دو اتاق آن طرف‌تر آن‌ها صحبت می‌کنند من صدای آن‌ها را می‌شنوم.

*در خانه هم همینطور است؟

بدتر است.

*دوره ارشد را در کشور پاکستان گذرانده اید.

من دو تا دوره کارشناسی ارشد گذراندم که اولی در سال ۷۴ دو سال بعد بلافاصله که آن دوره تمام شد، دانشگاه جنگ نیروی دریایی پاکستان را در شهر لاهور گذراندم. دوره جنگ دریایی ترجیحی بود که آن هم دوره خوبی بود، ولی مدت دوره یک ساله بود.

اساتید هم از افسران پاکستانی بودند و هم از سایر کشور‌های دنیا استاد بودند. تا سر کلاس می‌آمدند ابتدا می‌پرسیدند افسر ایرانی داخل جلسه داریم و من دستم را بلند می‌کردم و آن‌ها کنترل شده و با دقت حرف‌ها را بیان می‌کردند که از لابلای حرف‌های آن‌ها اشتباهی درنیاید.

*واقعا از ابتدا می‌پرسیدند؟

بله از همان ابتدا می‌پرسیدند. خیلی هم چالش داشتیم. یکی از چالش‌ها در دوره اسم «خلیج فارس» بود. ارائه‌ای انجام می‌شد و اتفاقاً یک افسر پاکستانی بود و او در ارائه خود بجای این که خلیج فارس بگوید از خلیج اسم برد. من بعد از این که صحبت‌های او تمام شد و فرصت سوال کردن داده شد، بلند شدم و گفتم در دنیا خلیج زیاد است. من نفهمیدم منظور شما کدام خلیج بود. اگر منظور شما خلیج فارس است که آن جغرافیا اسم مشخصی دارد و تغییریافتنی نیست و بعد از آن دیگر این اشتباه اتفاق نیفتاد. هیچ کسی این را تکرار نکرد.

دوره خاصی بود و همینجا لازم می‌دانم از همه مسئولین آن دوره تشکر کنم که اگر احیاناً این برنامه را دیدند، دوره را خوب برگزار کردند. دوره ارزشمندی بود و همه بلا‌هایی که ممکن بود در یک جغرافیا در آن دوره نازل شود، شد. یعنی در همین مدت یک ساله خانم بی‌نظیر بوتو را ترور کردند که کل آن جغرافیا بهم ریخت و دیگری بمب گذار انتحاری بود که داخل دانشگاه آمد و من با ماشین خودم وارد دانشگاه می‌شدم. یکباره احساس کردم یک چیزی محکم به بدنه ماشین خورد.

نگهبان هم بیرون پریده بود و سراسیمه نگاه می‌کرد که چه شده است. من به سمت پارکینگ چرخیدم دیدم موتورسواری آمد و ۵-۴ نفر روی سر آن ریختند و او را گرفتند و همه با هم منفجر شدند.

*اولین مسئولیتی که در نیروی دریایی گرفتید چه بود؟

افسر مخابرات ناو لاوان بودم که اشاره کردم. در شناور‌های مختلف در مجموعه هوادریا، در اسکادران هواناو رئیس عملیات شدم، فرمانده دوم شدم، مسئولیت ایمنی پایگاه هوادریا را گرفتم. بعد فرمانده اسکادران شدم. افسر توپخانه موشک و ضدزیردریایی ناوشکن البرز شدم. بعد دوره فرماندهی هاورکرافت را نسبتاً طولانی، به نظرم ۸ ساله مسئولیت گرفتم. بعد به تهران آمدم، در حالی که هم استاد خلبان شده بودم و هم تست پایلوت بودم.

در معاونت آموزش عهده دار مسئولیت شدم و بعد آموزش یگانی بودم. در مقطعی بعنوان مشاور امیر سیاری مسئولیتی عهده‌دار شدم. در همان مقطع تحصیلات دکترای مدیریت استراتژیک را در دانشگاه عالی دفاع ملی می‌گذراندم. در همان فضا مسئولیت خلبانی اولین پرتاب موشک از هاورکرافت را در دنیا را به من واگذار کردند. آزمایش خاصی بود.

*خاطره آن را بیان می‌کنید؟

برای اولین بار موشک روی این هاورکرافت می‌خواست نصب شود. انگلیس‌ها قبلاً به ما گفته بودند این هاورکرافت‌هایی که می‌دهیم می‌توانید فلان موشک را روی آن نصب کنید، اما هیچ وقت این کار را نکردند. هاورکرافت‌ها را بدون موشک به ما دادند.

*زمان قبل از انقلاب؟

بله.

*بعد از آن معاون …

بعد از آن معاون طرح و برنامه نیروی دریایی شدم و آن هم خاص بود. دوباره همان اتفاق که ابتدای برنامه تعریف کردم، رخ داد. اصلاً انتظار هر چیزی را داشتم جز این که معاون طرح و برنامه شوم. در موضوع آموزش بسیار خوب بودم. در پست‌های دیگر خیلی خوب بودم، اما امیر سیاری من را به شکل معاون طرح و برنامه دیده بودند. من هم آمادگی خود را اعلام کردم. روز‌ها و ماه‌ها و سال اول خیلی سخت بود.

*گفته بودید اگر قبلاً ساخت ناوشکن ۱۲ سال طول می‌کشید امروز در دو سال می‌سازیم و برنامه‌ریزی می‌کنیم یک ساله بسازیم. الان می‌توانید یک ساله بسازید؟

با جرات می‌توانم بیان کنم بله؛ می‌توانیم یک ساله بسازیم. هیچ مانع و محدودیتی وجود ندارد. من حتی فکر می‌کنم در کمتر از این هم می‌توان ساخت. «دماوند» مصداق بارز این موضوع است که الان کمی بیش از دو سال شده و دلیل دارد. هفته آینده دماوند برای دومین بار به آب انداخته می‌شود. بعد از آن دماوند آمادگی دریانوردی را با سامانه … دارد.

*گفته بودید دو شناور نیروی دریایی برای این کار نامزد شدند که سیلو‌های عمود پرتاب موشک روی این‌ها نصب شود.

بله اولین شناور ناوشکن دنا بود که در دنا، چون خیلی در ساخت پیشرفت کرده بودیم این موضوع را به بعد از اولین شناور موکول کردیم. در ناوشکن دماوند، این کار را انجام دادیم و دماوند با سیلو‌های موشک عمود پرتاب الحاق می‌شود.

*یکی از دلایل تاخیر دماوند همین بود؟

نه، نمی‌خواهم بگویم یکی از دلایل این بوده است، ولی کار‌های خاصی روی دماوند انجام دادیم که ما را قدری به تاخیر انداخت. حتماً می‌شد دماوند را دو سال و کمتر از دو سال ساخت. الان به جرات می‌گویم ناوشکن بعدی را حتماً می‌توان در زمان زیر دو سال و حتی یک سال کار ساخت آن را انجام داد.

*سپاسگزارم؛ برنامه طبق روال با دستخطی به پایان می‌رسد که امیر دریادار خانزادی به یادگار برای دستخط خواهند نوشت.

«بسم الله الرحمن الرحیم.

یادمان باشد برای چه ارزش‌هایی انقلاب کردیم، یادمان باشد شهدا جانشان را پای چه ارزش‌هایی تقدیم وطن و انقلاب کردند، یادمان باشد پای چه ارزش‌هایی باید بایستیم».

انتهای پیام/

 
 


تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1399 | 1:40 PM | نويسنده : احمد |

همزمان با سالروز نیروی دریایی ارتش، جلسه هم افزایی و شور ستادی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ستاد این نیرو برگزار شد.

 

همزمان با هفتم آذر، سالروز جانفشانی‌های غیور مردان نیروی دریایی ارتش، جلسه هم افزایی و شور ستادی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با حضور امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی  در ستاد نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

فرمانده کل ارتش در این دیدار، روز نیروی دریایی ارتش را به امیر دریادار حسین خانزادی، فرمانده این نیرو و آحاد کارکنان نیروی دریایی تبریک گفت.

در این جلسه، امیر سرتیپ دادرس جانشین، حجت الاسلام عباس محمدحسنی رییس سازمان عقیدتی سیاسی، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده، امیر سرتیپ پوردستان رئیس دفتر مطالعات راهبردی، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی، امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی، امیر سرتیپ رحیم زاده جانشین قرارگاه پدافند هوایی کشور، امیر سرتیپ خرم طوسی رئیس بنیاد تعاون و امیر سرتیپ محمودی معاون اجرایی ارتش، حضور داشتند.

انتهای پیام/

 
 


تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1399 | 1:34 PM | نويسنده : احمد |

نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بمناسبت هفتم آذر، بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، متن بیانیه بدین شرح است،
بسم الله الرحمن الرحیم
هفتم‌ آذرماه هر سال یادآور رشادتها و فداکاریهای مردانی است که با دستهای خالی و قلب‌های بزرگ و ایمان‌هایی راسخ به قلب ناوگان دریایی ارتش رژیم بعث زدند و اگرچه خود برای همیشه به عنوان نگهبانان خلیج همیشه فارس جاودانه شدند ولی دست رژیم صدام را برای همیشه‌ی سال های جنگ از پهنه دریا کوتاه کردند.
40 سال قبل در چنین روزی وقتی بهترین فرزندان ایران با ناو همیشه قهرمان پیکان آن حماسه را آفریدند، شاید کسی فکرش را هم نمی کرد که 4 دهه بعد، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نیروی راهبردی نه فقط در آبهای جنوب و شمال کشور، بلکه هزاران مایل آن طرف تر در دریاهای آزاد و آبهای دوردست، پرچم اقتدار ایران را برافراشته کنند.
اگر در سالهای جنگ تحمیلی، تروریستهای ارتش آمریکا سهند و سبلان را هدف قرار دادند، امروز دهها سهند و سبلان از دل غیرت و تخصص میراث‌داران شهیدان ارتش در عرصه دریا متولد شده و همین غیرت و پایمردی است که فرماندهان و مسئولان دیگر کشورها را مجبور می کند تا در مواجهه با این حقیقت روشن، کلاه از سر بردارند.
40 سال پس از افتخارآفرینی ابدی شهدای ناوچه پیکان، نه تنها در حوز شناورهای سطحی، بلکه زیر سطح و هوا نیز در تسخیر علم و دانش جوانانی است که علی رغم همه دشمنی ها و تحریم ها، قلب علوم پیشرفته را می شکافند و از آن ناوشکن و زیردریایی و موشک بیرون می‌آورند؛ جوانانی که بهترین سال های عمر خود را در سخت ترین کارها یعنی حضور مستمر در عرصه دریاها می‌گذرانند و کارشان آنقدر ارزشمند است که پیامبر اسلام شهادت آنها را متفاوت از همه دیگر شهادت ها می‌داند.
امروزه اگر نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، عنوان یک نیروی راهبردی را در پیشانی خود دارد، ثمره خون همین جوانها و مجاهدت‌های خاموش آنهاست که هزارن کیلومتر دورتر از مرزهای آبی کشور، از همه منافع و داشته‌های ارزشمند این سرزمین دفاع می کنند.
بی شک در کنار این مجاهدان و رزمندگان جان بر کف، نمی توان از بزرگی روح خانواده های آنها غافل ماند. امروز اگر یک جوان و یک افسر نیروی دریایی چندین ماه را دور از خانواده در پهنه آبهای دریاها می گذراند، دلگرم به مادران و پدران و همسران و فرزندانی است که بهترین روزهای زندگی خود را بدون عزیز خود طی می کنند. تاریخ هیچگاه فداکاری‌های این عزیزان و خانواده های بزرگ آنها را که یادآور همان حماسه آفرینی های 7 آذر 59 است، فراموش نخواهد کرد.
فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی ارتش با تعظیم به مقام شامخ شهدا و ایثارگران دریادل این نیروی راهبردی و گرامیداشت یاد و خاطره این عزیزان، اعلام می دارند، در راستای برقراری ثبات و امنیت و اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در اقیانوس‌های دور دست و آب‌های بین‌المللی، با تمام توان اعلام آمادگی کرده و از هیچ کوششی برای بذل جان در این راه پرافتخار فروگذار نخواهند کر



تاريخ : جمعه 7 آذر 1399 | 9:22 PM | نويسنده : احمد |

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیشرفت های خیره کننده در چند دهه اخیر را مرهون نگرش انقلابی دانست و گفت: با همین جهت‌گیری در آینده نزدیک ناوشکن تمام ایرانی دنا را که به لحاظ امکانات و تجهیزات و عملکرد متفاوت از ناوشکن‌های هم‌نسل خود است؛ تحویل نیروی دریایی ارتش خواهیم داد.

امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم بزرگداشت هفته بسیج که به صورت ویدئو کنفرانس و ارتباط تصویری با حدود ۸۰ مرکز وزارت دفاع در سراسر کشور برگزار شد گفت: ما پیرو فرماندهی هستیم که در مناسبت های  مختلف از جمله عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالحسین(ع)، ضمن بکارگیری تمامی اصول بهداشتی و رعایت  پروتکل ها، برنامه های خود را بصورت دقیق پیش می بردند.

امیر حاتمی در ادامه با درود فراوان به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و بسیجیان شهیدی که در سنگر های مختلف جمهوری اسلامی از دفاع مقدس تا امداد رسانی و خدمات رسانی به آحاد جامعه نقش آفرینی کرده اند گفت: تشکیل بسیج مستضعفین یک ابتکار بی بدیل از جانب امام راحل عظیم الشأن بود که مبتنی بر اندیشه انقلاب و اسلام شکل گرفت.

وزیر دفاع ادامه داد: امام (ره) زمانی دستور بسیج مستضعفین را صادر کرد که ماجرای لانه جاسوسی در سیزدهم آبان ماه سال ۱۳۵۸ رخ داد و پس از آن بود که امام عظیم الشان در پنجم آذر سال ۱۳۵۸ با دستور تشکیل بسیج مستضعفین یک قدرت نمایی بزرگ را در مقابل آمریکایی ها طراحی کرد و با دستور تشکیل بسیج عملاً تهدیدات آمریکایی ها را به فرصت تبدیل کرد به گونه‌ای که شیطان بزرگ آمریکا با این تصمیم تاریخی  به قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران پی برد.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان نقش آفرینی های گسترده بسیج  در تمامی آوردگاه های جمهوری اسلامی با اشاره به تعریف  فرمانده معظم کل قوا از بسیج و بسیجی گفت: بسیج صرفاً عضویت در سازمانی با این عنوان نیست؛ و هر یک از احاد جامعه چنانچه با احساس مسئولیت و ایمان راسخ اقدامی را در راستای ارزشهای اسلام و انقلاب انجام دهند بسیجی هستند و به معنای واقعی کلمه بسیج یعنی آمادگی و حضور در سنگری که اسلام و قرآن به آن نیاز دارد.

وی با بیان اینکه پس از گذشت ۴ دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، شجره طیبه بسیج به درخت تنومندی تبدیل شده است گفت: امروز در عرصه های مختلف مجاهدت، ایثار، از خود گذشتگی، امداد رسانی به محرومان، کمک به حوزه درمان و مقابله با ویروس کرونا شاهد اقدامات بسیج هستیم و انشاءالله ثمره ی این  تفکر و اندیشه مقدس روز به روز پربارتر خواهد شد.

وزیر دفاع با بیان اینکه در حوزه دفاع با سخت ترین و خصمانه ترین تحریم ها علیه جمهوری اسلامی مواجه بودیم گفت: در همین دوران، موثرترین و کارآمد ترین تجهیزات دفاعی را طراحی، تولید و تحویل نیروهای مسلح دادیم و این دستاوردها یادآور فرمایش نورانی امام راحل است که می فرماید اگر تفکر بسیجی در کشور طنین انداز شود دشمن نخواهد توانست به اهداف شوم خود دست یابد.

وی با بیان اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح یک وزارتخانه انقلابی با  تفکرات و اندیشه‌های ناب بسیجی است افزود: این سازمان با تمام توان به پیشرفت و تعالی خود ادامه می دهد و بی شک این پیشرفت های خیره کننده در چند دهه اخیر مرهون این تفکر و نگرش انقلابی است و انشالله با همین جهت گیری در آینده نزدیک ناوشکن تمام ایرانی دنا را که به لحاظ امکانات و تجهیزات و عملکرد متفاوت از ناوشکن های هم نسل خود است؛ تحویل نیروی دریایی ارتش خواهیم داد.  

گفتنی است در پایان این مراسم از خانواده شهدای مدافع سلامت با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

 


تاريخ : چهار شنبه 5 آذر 1399 | 9:38 PM | نويسنده : احمد |

 

 

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرماندهان نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی آجا با صدور پیام های جداگانه ای خطاب به رئیس سازمان بسیج مستضعفین هفته بسیج را تبریک گفتند.

 معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرماندهان نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی آجا با صدور پیام های جداگانه ای خطاب به رئیس سازمان بسیج مستضعفین هفته بسیج را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی ارتش، متن پیام ها به این شرح است:

برادر گرامی، سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی

رئیس محترم سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

با سلام و تحیات

هفته بسیج یادآور از خودگذشتگی‌های فرزندان رشید ایران اسلامی است، یادگاران شجره طیبه‌ای که معمار کبیر انقلاب اسلامی بنا نهاد که نشان از دوراندیشی همه جانبه آن پیر فرزانه بود، لشکر مخلص خدا در دوران دفاع مقدس و از همه اقشار مردم به میدان آمدند و تمام قد از کشور دفاع کرده‌اند و تفکر بسیج، در ایران اسلامی ریشه زد.

بسیج همیشه در صحنه بوده و در تمام ادوار تاریخ درخشان انقلاب اسلامی، مایه سرافرازی، اقتدار و اتحاد کشور عزیزمان بوده است. بعد از دفاع مقدس هم در تمام عرصه‌های اجتماعی، علمی، پزشکی، دفاعی، سازندگی، حوادث طبیعی با تمام توان و اخلاص به یاری مردم و کشور شتافتند و امروز هم در عرصه مبارزه با ویروس منحوس کرونا، بسیج به میدان آمده است، از خدمات پزشکی تا ضدعفونی معابر و کمک‌های مومنانه و به قول مقام معظم رهبری بسیج یعنی نیروی کارآمد برای همه میدان‌ها.

خداوند سبحان را شاکریم که اندیشه متعالی تشکیل بسیج که توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی شکل گرفت، اینک، اندیشه فراگیر و گسترده در کشور است.
اینجانب هفته مبارک بسیج را که به شعار “بسیج، پیشرو خدمت و امیدآفرین”، مزین گشته است به همه بسیجیان سرافراز و ملت شریف ایران تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم با گسترش تفکر و فرهنگ بسیجی بر همه مشکلات کشور فائق آییم. ان‌شاءالله

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران

دریادار حبیب الله سیاری
 

برادر ارجمند سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی

رئیس محترم سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سلام علیکم

تفکر بسیجی یادگار پر برکت حضرت امام خمینی(ره) با الهام از مکتب فکری امامین انقلاب اسلامی و در راستای تسریع حرکت پر شتاب نظام اسلامی به سمت قله های عظمت و اقتدار می‌بایست در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی و اجتماعی همچون ۴۰ سال گذشته، پرچم داری کند.

اینک در ابتدای گام دوم انقلاب، شجره طیبه و درخت پرثمر بسیج بعنوان بهترین و مطلوب ترین خیزش اجتماعی یک ملت پیوند دهنده نسل های مختلف ایران اسلامی است.

بعد از حماسه سازی های دفاع مقدس، امروزه تفکر ناب بسیجی در تمام عرصه های اجتماعی، علمی، پزشکی، دفاعی، سازندگی ،حوادث طبیعی و هر کجا که ملت بزرگ ایران احساس نیاز به همراهی داشته اند، حضوری مقتدر و جهادی داشته است.

یقینا تفکر بسیجی بعنوان یکی از با ارزش ترین ارثیه‌های مکتب پرنور حضرت امام خمینی (ره) برای مستضعفین و آزادگان در سراسر جهان است، مکتبی فراتر از مرزها و حاکم بر دل‌ها که باید روز به روز تقویت شده و به تمام سطوح مدیریتی، اجرایی و فکری کشور تسری یابد.

اینجانب با تبریک هفته بسیج به مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، بسیجیان ولایتمدار و غیرتمند و عموم ملت شریف ایران از حماسه آفرینی آنان و خانواده شهدای معظم بسیج از دوران دفاع مقدس تا امروز بعنوان خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا و همچنین نوک پیکان مقابله با استکبار جهانی، تقدیر و تشکر می‌کنم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران

سرتیپ کیومرث حیدری
 

برادر گرامی سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی

ریاست محترم سازمان بسیج مستضعفین

سلام علیکم

بسیج نور چشم و میوه دل انقلاب و ملت ایران و ثمره شیرین انقلاب اسلامی و پشتوانه پیشرفت کشور است. بسیج عرصه تلاش مرد و زن، کوچک و بزرگ، پیر و جوان و تمام نیروهاست و همه و همه در این عرصه پر خیر و برکت حاضرند و به آرمانهای کشور و ملت مسلمان و شرافتمند ایران اسلامی می اندیشند. هفته بسیج یادآور تدبیر داهیانه و دوراندیشانه امام راحل (ره )است که ثمره آن همواره جاری و ساری است. بسیج توانمندی‌های تحسین‌برانگیز و عظیمی را به نمایش گذاشته است و به اعتراف دوست و دشمن مایه افتخار و سربلندی اسلام و انقلاب و کشور شده است. می‌توان از قرت و توان عظیم و خودجوش بسیج برای اعتلای انقلاب اسلامی و ایران عزیز بهره‌مند شد.

اینجانب از سوی خود و به نمایندگی از رزمندگان پدافند هوایی که خود از بسیجیان بی سنگر هستند، فرارسیدن هفته بسیج را به حضرتعالی و تمامی بسیجیان خدمتگزار در جمهوری اسلامی ایران تبریک عرض می نمایم و تداوم توفیقات روز افزون شما را در ظل توجهات حضرت ولی عصر عجل الله و تحت رهبری های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) از خداوند منان خواستارم.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

سرتیپ ستاد علیرضا صباحی فرد
 

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی

ریاست محترم سازمان بسیج مستضعفین

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)

نگاه دوراندیش امام سفرکرده امت مبتنی بر اعتقاد مومنانه به نقش آحاد ملت در رساندن بیرق انقلاب به سرمنزل مقصود و سپردن آن به منجی موعود، منجر به شکل گرفتن مکتب بسیج و نهادینه شدن اندیشه بسیجی در ایران اسلامی شد که هر روز بر قوام و ریشه گیری منجر به دوام آن افزوده می شود.

کارنامه درخشان این مکتب و تفکر گره گشا که به امضای سرخ شهادت «فهمیده»های این سرزمین غیرت خیز ماندگار و تضمین شده است، سرشار از حماسه های بی بدیل مقاومت و مجاهدت مومنانه در همه عرصه ها و سرمشق مجاهدت گروه های مردمی در جبهه مبارزه با استعمار نوپدید بویژه جبهه خبیث تکفیری طی سال های اخیر بوده است.

بسیج خلعتی از شرافت است که ملاک ملبس بودن به آن، سن و عرصه خدمت نیست، بلکه شرط مفتخر شدن به این عنوان مقدس، عبور از سیم خاردار نفس است. سند روشن این ادعا در نیروی خوشنام هوایی ارتش چراغ نامیرا و ستاره درخشانی همچون خلبان شهید عباس بابایی است.
در هفته گرامیداشت بسیج، خالصانه ترین درودهای خویش و همکاران سخت کوشم را به روان ملکوتی شهدای بسیجی عرصه دفاع مقدس تقدیم نموده و ضمن تبریک فرارسیدن سالروز تاسیس این شجره طیبه، از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون آن جناب در مسیر بسط تفکر بسیجی و تحقق آرمان های بلند امام راحل رضوان الله تعالی علیه در سایه هدایت های نایب بر حق ایشان امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) را مسئلت می نمایم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده

 
برادر ارجمند سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی

رئیس محترم سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سلام علیکم،

فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) در بیانات شیوای خود پیرامون نیروی الهی بسیج و فرهنگ بسیجی، با زیباترین و معنادارترین تعابیر می فرمایند:

بسیج، جمع فداکاری از مردمند، براى مردم؛ تشکیل یک مجموعه‌ای در حرکت عظیم یک ملت مجاهد. حضور در دفاع، حضور در علم، حضور در هنر، حضور در سازندگی، حضور در سیاست، در فرهنگ، در کمک به مستضعفان، در کمک به درماندگان، در تولید، در فناوری، در پیشبرد مسائل گوناگون کشور، در ورزش، در درخشش‌های بین‌المللى، در هر کار خیر؛ این حرکت بسیج است؛ فرهنگ بسیجی یعنی آن مجموعه‌ی معرفت‌ها و روش‌ها و منش‌هائی که می‌تواند مجموعه‌های عظیمی را در ملت به وجود بیاورد که تضمین‌کننده‌ی حرکت مستقیم و پایدار اسلامی آن ملت باشند.. بسیج یک امر منطقی و فکری و ریشه‌دار و عمیق است و کسانی که در کار این حقیقت بزرگ شرکت دارند؛ همه آحاد ملتند، هر کسی که بسیجی است باید به بسیجی بودن خود افتخار کند. بسیجی بودن، مایه سرافرازی و سربلندی پیش پروردگار است.

شورانگیزترین مدرسه عشق، عرفان، خلوص، ایثار و شهادت‌طلبی در بسیج خلاصه می‌شود که شاگردانش حماسه‌آفرینان مکتب حضرت سید الشهدا اباعبدالله الحسین(ع)، پیشگامان عرصه رشد و توسعه و ذخیره ارزشمند امنیت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

ضمن گرامی‌داشت پنجم آذر ماه سالروز تشکیل بسیج مستضعفان، از خداوند سبحان توفیق ادای دین خون مطهّر شهیدان و آرزوی سرافرازی بیشتر بسیج و نیروهای مسلح در مسیر اعتلا و شکوفایی ایران اسلامی و ادامه راه شهیدان را تحت عنایت حضرت ولی عصر(عج) در پرتو هدایت‌های فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه‌ای عزیز(مد‌ظله‌العالی) برای همه خدمتگزاران بسیجی مسئلت دارم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

دریادار حسین خانزادی

انتهای پیام/

 
 
 برچسب ها :  ,  , 


تاريخ : چهار شنبه 5 آذر 1399 | 9:23 PM | نويسنده : احمد |

 

ملاعمر شاهوزهی از سرکردگان ارشد گروه تروریستی ‎جیش العدل و طراح حمله چندین انتحاری به مردم و نیرو‌های حافظ امنیت کشور به هلاکت رسید.

 

ملاعمر شاهوزهی، از سرکردگان ارشد گروه تروریستی ‎جیش الظلم و طراح حمله انتحاری به اتوبوس حامل رزمندگان سپاه اصفهان در سال ۹۷ به همراه ۲ همراهش در منطقه تربت پاکستان به هلاکت رسید.

عمر شاهوزهی (ملقب به ملا عمر) رهبر جیش الظلم همراه دو پسرش در شهر تربت پاکستان در کمین نیرو‌های ضد تروریست ایران گرفتار شده و همگی کشته شدند.

به شهادت رساندن ۱۴ مرزبان ایران در سراوان، ربودن ۵ مرزبان ایرانی در سال ۹۲، ربودن ۱۲ مرزبان ایرانی در سال ۹۷ و حمله به بالگرد در سروان و حمله به پایگاه بسیج در نیکشهر از سوابق تاریکی جنایت بار این تروریست سابقه دار است.

عمر شاهوزهی شرور خطرناک و معروف منطقه بلوچستان که یکی از سرگردگان قاچاق مواد مخدر در مرز بین کشور ایران و پاکستان محسوب می‌شد، اقدامات تروریستی بیشماری را علیه مردم مظلوم منطقه به تنهایی و یا با همکاری گروهک‌های تروریستی دیگر به انجام رسانده است.

شرور عمر شاهوزهی در راستای مخالفت با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با سلطنت طلبان خارج از کشور، سرویس‌های جاسوسی کشور‌های معاند ایران و منافقین در ارتباط بوده و کمک‌های اطلاعاتی و مالی زیادی از آن‌ها جهت تشدید فعالیت‌های خود در منطقه بلوچستان دریافت کرده و به عنوان یکی از حامیان گروهک‌های تروریستی موسوم به سپاه صحابه، جیش النصر، جیش العدل، جند الشیطان مقادیری از این کمک‌های مالی و اطلاعاتی را جهت انجام اقدامات تروریستی در اختیار گروهک‌های مذکور قرار می‌دهد.

در یکی از آخرین اقدامات تروریستی این اشرار شامگاه چهارشنبه ۱۶ مهر ماه ضمن تماس با ۱۱۰ ماموران نیرو‌ی انتظامی را به محل کمین خود هدایت می‌کنند و ستوان سوم آیت‌الله خانعلی‌پور، گروهبان یکم مرتضی مالکی و سرباز وظیفه محمد رضا نظریاتی را به شهادت رسانده و بر اثر حمله به پاسگاهی در سراوان نیز درجه دار پرویز کیخایی و سرباز وظیفه شمس آبادی را مجروح کرده‌اند.

انتهای پیام/

 


تاريخ : یک شنبه 2 آذر 1399 | 9:0 PM | نويسنده : احمد |

 

 

زینب سلیمانی، فرزند شهید سلیمانی درد دلی عاشقانه با پدرش را در اینستاگرام منتشر کرد.

او اگرچه در میدان جنگ و در مواجهه با دشمنان فرماندهی شجاع و دلیر بود، اما در زندگی شخصی خود در مواجهه با مردم به ویژه کودکان بسیار فروتن بود. همین خصوصیات شخصیتی شهید سلیمانی بود که او را محبوب قلب پیر و جوان و کوچک و بزرگ کرده بود. او از نبرد با دشمنان خدا بیم و هراسی نداشت و در حرف و عمل این قضیه را اثبات کرد.

زینب سلیمانی در مطلبی که اشاره به همین خصوصیت حاج قاسم دارد در اینستاگرامش نوشت: « پدر جان! هنوز صدایتان در گوشم زمزمه میشود، وقتی در چشم هایم با صلابت نگاه میکردید و میگفتید: بابا جان از چه میترسی دخترم؟ از اینکه مرا بزنند؟ من برای فداشدن هستم؛ خب بزنند! تو ایمانت را قوی کن بابا جان. با خدا معامله کن…»

دردودل عاشقانه زینب سلیمانی با پدر

انتهای پیام/

 


تاريخ : یک شنبه 2 آذر 1399 | 8:57 PM | نويسنده : احمد |

 

مرکز هنر های نمایشی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز با حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش افتتاح شد.

سالن سینما و مرکز هنر های نمایشی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز با حضور امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش، استاندار آذربایجان شرقی و نماینده ولی فقیه در این استان افتتاح شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در این مراسم ضمن قدردانی از توجه ویژه به کار‌های فرهنگی در نیروی هوایی و تاکید بر استفاده از زبان هنر و کار‌های فرهنگی در جهت جذب مخاطب و انتقال مفاهیم و ارزش‌های دینی و اخلاقی، اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش در ساخت و ساز‌های اماکن فرهنگی یک ارگان نمونه در سطح کشور است که جا دارد از عنایت ویژه امیر فرماندهی محترم نیروی هوایی به امور فرهنگی تشکر کنم. این هزینه‌ها قطعا سرمایه گذاری برای آینده است.

وی همچنین از دیگر کار‌های فرهنگی صورت گرفته در ارتش تمجید کرده و گفت: با حمایت فرماندهان محترم در رده‌های مختلف، بهترین مساجد در ارتش ساخته شده است. ۴۰ دوره مسابقات مختلف قرآن کریم برگزار شده و حافظان و قاریان زیادی در بین کارکنان ارتش و خانواد‌های آن وجود دارد.

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز در این مراسم با قدردانی از حضور نماینده، ولی فقیه و استاندار آذربایجان شرقی، بر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی تاکید کرده و کار‌های فرهنگی را مکمل آموزش‌های رزمی دانست.

گفتنی است سالن هنر‌های نمایشی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز به مساحت ۱۴۰۰ متر و ظرفیت ۸۵۰ نفر بوده و با صرف اعتبار به مبلغ ۳۵ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/

 


تاريخ : سه شنبه 27 آبان 1399 | 9:23 PM | نويسنده : احمد |

 

 

به تازگی ویدئویی در فضای مجازی از امیر سرتیپ احمد دادبین، فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش، منتشر شده که بازتاب وسیعی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها داشته است.
این ویدئو که در آژانس املاک گرفته شده نشان می‌دهد که سرتیپ احمد دادبین سعی دارد خانه جدیدی را برای خود اجاره کند تا فرد دیگری بتواند در خانه او زندگی کند.
در این ویدئو فردی می‌گوید خانه‌ای در شأن پیدا کنید که دادبین واکنش نشان می‌دهد: «شأن؟ شأن مأن نداره. شأن دیگه چیه؟ من احمد بسیجی‌ام».
این ویدئو در چند روز گذشته مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته است.
احسان سلطانی از فعالان رسانه‌ای در این‌باره نوشت: «از دیروز ویدئوی مربوط به امیر دادبین، این فرمانده محبوب نیروی زمینی خیلی دیده شد. پیگیری کردم نزدیکانش گفتند: با خواست خودش خانه سازمانی را تخلیه می‌کند. سال‌هاست بخشی از حقوقش را می‌بخشد. املاکی ندارد. اکیداً نمی‌خواهد به او کمک شود. ایران چه فرزندانی با چه روح بلندی به خود دیده.»
برخی کاربران هم از خاطرات دیدار خود با دادبین و شخصیت و رفتارش گفته‌اند.
امیر دادبین:
 من احمد بسیجی‌ام
«شأن؟ شأن مأن نداره. شأن دیگه چیه؟ من احمد بسیجی‌ام» این جملات را کسی می‌گوید که روزی ۱۷۰۰ توپ و ‌تانک با مهمات و گلوله‌های جنگی-  نه مشقی-  و ۲۰۰ هزار نیرو را در دشت کوشک نصرت قم به ‌خط کرد و بزرگ‌ترین مانور خاورمیانه را سازمان داد؛ مانوری که در سال ۷۵، قیمت هر بشکه نفت را ۲/۵ دلار افزایش داد.
امیر دادبین کیست؟
کسی می‌گوید «شأن مأن نداره» که بر لباسش آرم‌های چتربازی درجه سه، آجا، دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه فرماندهی و ستاد و دانشگاه افسری، روی بازویش آرم ستاد مشترک ارتش و روی سینه‌اش نشان جانبازی، نشان ورزش، نشان ایثار، دوره عالی، دوره دافوس، دوره علوم استراتژیک، دوره دوم دانشگاه افسری، دوره مقدماتی و دوره سوم دانشگاه افسری را دارد.
کسی می‌گوید «من احمد بسیجی‌ام» که روزگاری فرمانده لشکر ۲۸ پیاده کردستان، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نیروی زمینی ارتش، مدیر شرکت پشتیبانی و نوسازی هلیکوپترهای ایران و فرمانده نیروی زمینی ارتش بوده و اکنون نیز عنوان «مشاور فرمانده ارتش» را دارد.
فرمانده شیرازی ارتش و ساکن محله امامزاده حسن تهران، رفیق صمیمی ‌پاسدارانی مثل احمد متوسلیان، محمد بروجردی و محمود کاوه بوده است. کسی از واژه «شأن» فراری است که آدم‌های بزرگی با اقتدا به او نماز خوانده‌اند: «در جریان یکی از عملیات‌ها موقع اذان شهید کاوه از بنده خواست تا برای نماز جماعت جلو بایستم. هرچقدر مقاومت کردم که او منصرف بشود، فایده‌ای نداشت و به‌ اجبار من را جلو ایستاند و به من اقتدا کردند. هیچ‌گاه تواضع و فروتنی این شهید را از یاد نمی‌برم.»
حالا سال‌ها از حادثه‌ای می‌گذرد که بدن رشید و ورزیده امیر را مدتی خانه‌نشین و او را تا همین امروز دست‌به‌عصا کرد. همنورد او از این حادثه در سال ۸۴ می‌گوید: «امیر جلوی گروه حرکت می‌کرد که به مسیری پوشیده از برف رسید. در قدم سوم خود که در حال درست‌ کردن جای پا بود، سر خورد و به طرف دره سقوط کرد. محدوده سقوط، شیب‌دار بود و ارتفاعی حدود هشتاد متر داشت. امیر به حالت طاقباز پس از طی‌ کردن این مسیر، در نهایت به رودخانه پر از برف و آب پایین دره افتاد…» و خودش می‌گوید: «کفشم مناسب نبود.»
امیر دادبین پس از آن حادثه به کما رفت و حتی قلبش ایستاد اما مادرش به او جان دوباره‌ای داد: «می‌گویند یک‌بار قلبم ایستاد و دیگر دکترها و پرستارها از مداوای بنده ناامید شدند. مادرم به بالای سرم آمد و ‌اشک ریخت. قطرات ‌اشک او بر بدن من ریخت و قلب من دوباره شروع به تپیدن کرد.»
ایسنا نوشت: از یادگارهای آن صعود و آن حادثه، ساعت‌های به‌هم‌ریخته خواب و بیداری امیر است که حالا گاهی ۲ شبانه‌روز بیدار می‌ماند.
همه او را به‌عنوان فردی می‌شناسند که معیشت سربازان و نیروها برایش مهم بود اما برای خودش هیچ‌وقت چیزی از معیشت و آسایش نخواست: «وضعیت روحی پرسنل و کارکنان برای من بسیار مهم بود و عقیده داشتم که اگر به کارکنان رسیدگی شود، نیرو بهتر می‌تواند فعالیت کند. به این منظور ساخت منازل سازمانی و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی آنها را در دستور کار قرار دادم.»
نه اینکه نداند «پول» چیست و زیر دستش نبوده باشد. خوب هم دیده و می‌دانسته: «در دوره‌ای که در پنها (شرکت پشتیبانی و نگهداری بالگردهای ایران) مسئولیت داشتم، ماهی ۱۷ میلیون دلار قطعات برای بالگردهای ایرانی از خارج خریداری می‌شد. با تلاش و همکاری متخصصان داخلی از جمله دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف توانستیم در ساخت برخی از این قطعات خودکفا شویم و میزان خرید قطعات را به ۳ میلیون دلار کاهش دهیم که این اقدام مورد واکنش برخی از افراد و شرکت‌ها که سود و منفعت‌شان در خرید از خارج بود، شده بود.»
حالا هم خودش مثل بقیه مردم هزار مشکل دارد اما هر کدام از ارتشی‌ها که مشکلی دارند، به سراغ این ارتشی ۶۵ ساله می‌روند تا با آنان همراه شود و مشکل‌شان را پیگیری کند.

 
 


تاريخ : سه شنبه 27 آبان 1399 | 9:17 PM | نويسنده : احمد |

 

 

به تازگی ویدئویی در فضای مجازی از امیر سرتیپ احمد دادبین، فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش، منتشر شده که بازتاب وسیعی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها داشته است.
این ویدئو که در آژانس املاک گرفته شده نشان می‌دهد که سرتیپ احمد دادبین سعی دارد خانه جدیدی را برای خود اجاره کند تا فرد دیگری بتواند در خانه او زندگی کند.
در این ویدئو فردی می‌گوید خانه‌ای در شأن پیدا کنید که دادبین واکنش نشان می‌دهد: «شأن؟ شأن مأن نداره. شأن دیگه چیه؟ من احمد بسیجی‌ام».
این ویدئو در چند روز گذشته مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته است.
احسان سلطانی از فعالان رسانه‌ای در این‌باره نوشت: «از دیروز ویدئوی مربوط به امیر دادبین، این فرمانده محبوب نیروی زمینی خیلی دیده شد. پیگیری کردم نزدیکانش گفتند: با خواست خودش خانه سازمانی را تخلیه می‌کند. سال‌هاست بخشی از حقوقش را می‌بخشد. املاکی ندارد. اکیداً نمی‌خواهد به او کمک شود. ایران چه فرزندانی با چه روح بلندی به خود دیده.»
برخی کاربران هم از خاطرات دیدار خود با دادبین و شخصیت و رفتارش گفته‌اند.
امیر دادبین:
 من احمد بسیجی‌ام
«شأن؟ شأن مأن نداره. شأن دیگه چیه؟ من احمد بسیجی‌ام» این جملات را کسی می‌گوید که روزی ۱۷۰۰ توپ و ‌تانک با مهمات و گلوله‌های جنگی-  نه مشقی-  و ۲۰۰ هزار نیرو را در دشت کوشک نصرت قم به ‌خط کرد و بزرگ‌ترین مانور خاورمیانه را سازمان داد؛ مانوری که در سال ۷۵، قیمت هر بشکه نفت را ۲/۵ دلار افزایش داد.
امیر دادبین کیست؟
کسی می‌گوید «شأن مأن نداره» که بر لباسش آرم‌های چتربازی درجه سه، آجا، دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه فرماندهی و ستاد و دانشگاه افسری، روی بازویش آرم ستاد مشترک ارتش و روی سینه‌اش نشان جانبازی، نشان ورزش، نشان ایثار، دوره عالی، دوره دافوس، دوره علوم استراتژیک، دوره دوم دانشگاه افسری، دوره مقدماتی و دوره سوم دانشگاه افسری را دارد.
کسی می‌گوید «من احمد بسیجی‌ام» که روزگاری فرمانده لشکر ۲۸ پیاده کردستان، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نیروی زمینی ارتش، مدیر شرکت پشتیبانی و نوسازی هلیکوپترهای ایران و فرمانده نیروی زمینی ارتش بوده و اکنون نیز عنوان «مشاور فرمانده ارتش» را دارد.
فرمانده شیرازی ارتش و ساکن محله امامزاده حسن تهران، رفیق صمیمی ‌پاسدارانی مثل احمد متوسلیان، محمد بروجردی و محمود کاوه بوده است. کسی از واژه «شأن» فراری است که آدم‌های بزرگی با اقتدا به او نماز خوانده‌اند: «در جریان یکی از عملیات‌ها موقع اذان شهید کاوه از بنده خواست تا برای نماز جماعت جلو بایستم. هرچقدر مقاومت کردم که او منصرف بشود، فایده‌ای نداشت و به‌ اجبار من را جلو ایستاند و به من اقتدا کردند. هیچ‌گاه تواضع و فروتنی این شهید را از یاد نمی‌برم.»
حالا سال‌ها از حادثه‌ای می‌گذرد که بدن رشید و ورزیده امیر را مدتی خانه‌نشین و او را تا همین امروز دست‌به‌عصا کرد. همنورد او از این حادثه در سال ۸۴ می‌گوید: «امیر جلوی گروه حرکت می‌کرد که به مسیری پوشیده از برف رسید. در قدم سوم خود که در حال درست‌ کردن جای پا بود، سر خورد و به طرف دره سقوط کرد. محدوده سقوط، شیب‌دار بود و ارتفاعی حدود هشتاد متر داشت. امیر به حالت طاقباز پس از طی‌ کردن این مسیر، در نهایت به رودخانه پر از برف و آب پایین دره افتاد…» و خودش می‌گوید: «کفشم مناسب نبود.»
امیر دادبین پس از آن حادثه به کما رفت و حتی قلبش ایستاد اما مادرش به او جان دوباره‌ای داد: «می‌گویند یک‌بار قلبم ایستاد و دیگر دکترها و پرستارها از مداوای بنده ناامید شدند. مادرم به بالای سرم آمد و ‌اشک ریخت. قطرات ‌اشک او بر بدن من ریخت و قلب من دوباره شروع به تپیدن کرد.»
ایسنا نوشت: از یادگارهای آن صعود و آن حادثه، ساعت‌های به‌هم‌ریخته خواب و بیداری امیر است که حالا گاهی ۲ شبانه‌روز بیدار می‌ماند.
همه او را به‌عنوان فردی می‌شناسند که معیشت سربازان و نیروها برایش مهم بود اما برای خودش هیچ‌وقت چیزی از معیشت و آسایش نخواست: «وضعیت روحی پرسنل و کارکنان برای من بسیار مهم بود و عقیده داشتم که اگر به کارکنان رسیدگی شود، نیرو بهتر می‌تواند فعالیت کند. به این منظور ساخت منازل سازمانی و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی آنها را در دستور کار قرار دادم.»
نه اینکه نداند «پول» چیست و زیر دستش نبوده باشد. خوب هم دیده و می‌دانسته: «در دوره‌ای که در پنها (شرکت پشتیبانی و نگهداری بالگردهای ایران) مسئولیت داشتم، ماهی ۱۷ میلیون دلار قطعات برای بالگردهای ایرانی از خارج خریداری می‌شد. با تلاش و همکاری متخصصان داخلی از جمله دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف توانستیم در ساخت برخی از این قطعات خودکفا شویم و میزان خرید قطعات را به ۳ میلیون دلار کاهش دهیم که این اقدام مورد واکنش برخی از افراد و شرکت‌ها که سود و منفعت‌شان در خرید از خارج بود، شده بود.»
حالا هم خودش مثل بقیه مردم هزار مشکل دارد اما هر کدام از ارتشی‌ها که مشکلی دارند، به سراغ این ارتشی ۶۵ ساله می‌روند تا با آنان همراه شود و مشکل‌شان را پیگیری کند.

 
 


تاريخ : سه شنبه 27 آبان 1399 | 9:17 PM | نويسنده : احمد |

 

 

در طرحی با عنوان” طرح آرامش بازنشستگان ” نیروهای مسلح به صورت اختیاری می‌توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار گیرند.

رئیس سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح و مدیرعامل بیمه کوثر به منظور ارتقای منزلت و معیشت بازنشستگان نیرو‌های مسلح و نیز آرامش‌خاطر و کاهش دغدغه آن‌ها در بخش هزینه‌های درمان تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

سردار سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا گودرزی رئیس سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در این مراسم گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و هزینه‌های بالای بخش درمان به ویژه در مراکز درمانی خصوصی این طرح برای بازنشستگان اجرایی شد.

وی ارتقای خدمت‌رسانی در بخش سلامت و درمان را از برنامه‌های این سازمان دانست و افزود: در سال اول ۲ هزار و ۴۰۰ نفر ثبت‌نام کردند و در سال گذشته ۴۳ هزار نفر و امسال با توجه به شرایط موجود تعداد افراد تحت پوشش این طرح افزایش خواهد یافت.

در این مراسم مدیرعامل بیمه کوثر رابطه مسئولان سابا و بیمه کوثر را یک رابطه راهبردی دانست و گفت: این قرارداد به منظور کاهش پرداخت پیشکسوتان در بخش درمان منعقد شده است.

مجید مشعلچی فیروزآبادی از افزایش ۵۰ درصدی تعهدات نسبت به سنوات گذشته خبر داد و خاطر نشان کرد: افراد مشمول بخش اجباری این طرح بازنشستگان، وظیفه‌بگیران و مستمری‌بگیران تحت‌پوشش سابا به همراه اعضای تحت تکفل‌شان (افراد تحت تکفل شامل همسر، فرزند اناث مجرد و فرزند ذکور مجرد غیر شاغل زیر ۲۰ سال) هستند.

مدیرعامل بیمه کوثر تصریح‌کرد: ثبت‌نام پدر، مادر، فرزند ازدواج کرده و فرزندان شاغل مجرد، تنها به‌شرط داشتن بیمه اولیه (دفترچه بیمه‌های خدمات درمانی نیرو‌های مسلح، تامین اجتماعی، سلامت و… و.) و با رعایت الزام به ثبت‌نام همه افراد تحت‌تکفل امکان‌پذیر خواهد بود.

مجید مشعلچی فیروزآبادی افزود: کاهش و افزایش تعداد اعضای خانواده فقط برای ولادت، فوت، فوت و جایگزین سرپرست، ابطال دفترچه به‌علت ازدواج فرزندان یا تعدد بیمه‌نامه انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه این بیمه‌نامه در دو طرح «الف» و «ب» ارایه می‌شود، اظهار کرد: در این طرح هزینه‌های بستری، جراحی‌های تخصصی، آمبولانس، انواع خدمت‌های پاراکلینیکی، آزمایش، ویزیت و دارو، دندانپزشکی، عینک، رفع عیوب انکساری چشم و سمعک براساس میزان تعهد قرارداد تحت‌پوشش قرار می‌گیرد.

مدیرعامل بیمه کوثر در خصوص تفاوت طرح «الف» و «ب» گفت: در طرح «الف» پوشش زایمان با سقف ۳۰میلیون ریال اضافه شده است.

مجید مشعل‌چی فیروزآبادی درباره مزایای این طرح گفت: تامین هزینه‌های مازاد درمانی گروه هدف و تسریع و تسهیل در پرداخت هزینه‌ها به بیمه‌شدگان، دست‌یابی سریع به خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی مراکز درمانی خصوصی و دولتی طرف قرارداد این شرکت در سراسر کشور به‌صورت برخط، امکان دست‌یابی سریع و آسان به اطلاعات هزینه‌ها و باقی‌مانده سقف خدمات از طریق تارنمای شرکت به‌منظور مدیریت بهینه استفاده از بیمه خود و اعضای خانواده ازجمله مزایای این طرح است.

وی در پایان یادآورشد: علاقه‌مندان با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی شرکت به نشانی www.kins.ir بخش خدمات غیرحضوری یا نشانی kins.ir:۸۰۹۶/RegisterBazneshasteh می‌توانند ثبت‌نام کنند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تلفن ۸۹۳۸۲ با کارشناسان بیمه کوثر در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

 


تاريخ : سه شنبه 20 آبان 1399 | 11:48 PM | نويسنده : احمد |

در آستانه نهمین سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم، کاربران در صفحات توئیتری خود، یاد این دانشمند برجسته را زنده کردند.

 

 

 

فردا ۲۱ آبان‌ماه، نهمین سالروز شهادت سردار حسن تهرانی مقدم سردار شهید سپاه اسلام است، دانشمند شهیدی که بخش عظیمی از افتخارات موشکی جمهوری اسلامی به نام او زنده است. شهید تهرانی مقدم توانست در دوران فرماندهی خود با همکاری سایر دوستان پاسدارش تحول عظیمی در صنعت موشکی ایجاد کند.

به همین مناسبت جمعی از کاربران هشتگ‌های #شهید_طهرانی_مقدم، #طهرانی_مقدم و #پدر_موشکی_ایران را در شبکه‌های اجتماعی داغ کرده و یاد او را زنده کردند

گفتنی است؛ شهید تهرانی مقدم پس از مجاهدت‌های فراوان سرانجام در تاریخ ۲۱ آبان سال ۹۰ و در آستانه عید غدیر وقتی برای انجام آزمایش موشکی به پادگان امیرالمؤمنین (ع) ملارد رفته بود بر اثر انفجار زاغه مهمات به جمع یاران شهیدش پیوست.

در ادامه تعدادی از پست‌های کاربران را در آستانه سالروز شهادت پدر موشکی ایران مشاهده می‌کنید.

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

پست کاربران در سالروز شهادت شهید تهرانی مقدم

انتهای پیام/

 


تاريخ : سه شنبه 20 آبان 1399 | 11:45 PM | نويسنده : احمد |

 

اسلحه‌های تک تیرانداز بومی و ایرانی یکی از گزینه‌های ایران برای صادرات هستند.

تجهیزات انفرادی یکی از عوامل موثر در رزم زمینی هستند که موجب ارتقای توانمندی سربازان لشکر‌ها و یکان‌های حاضر در صحنه رزم می‌شوند.  اسلحه‌های انفرادی و سلاح‌های مخصوص نفرات در کنار سایر تجهیزات نقش مهمی در حفظ اقتدار کشور‌های درگیر نبرد و پیروزی آن‌ها در مقابل دشمنان خود دارند. ایران اسلامی هم تا پیش از انقلاب اسلامی یکی از واردکنندگان اسلحه و سایر تجهیزات نظامی بود و سلاح‌های بسیاری را وارد می‌کرد. یکی از تسلیحات اسلحه‌های انفرادی و به ویژه اسلحه‌های تک تیرانداز بود که انواع روسی آن با نام‌های دراگانوف و سیمینوف به وفور در نیرو‌های مسلح کشورمان وجود داشت.  

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

اسلحه‌های تک تیرانداز به قدری اهمیت دارند که فرماندهان نظامی کشور‌های جهان به دنبال طراحی و ساخت این گونه تسلیحات هستند. البته باید به این نکته اشاره کرد که مسئولان دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران پس از پایان جنگ تحمیلی به سراغ این موضوع رفتند تا در حوزه طراحی و ساخت انواع سلاح‌های بومی به خودکفایی کامل برسند، پس آن‌ها رسیدن به خودکفایی را در دستور کار خود قرار دادند.

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

تفنگ‌های تک‌تیرانداز علاوه بر وارد کردن خسارت جدی می‌توانند جان نیرو‌های خودی را نیز در امان نگاه دارند؛ چرا که فرد مسلح توانایی اختفای کامل را دارد.

چشم صنایع بومی ایران به صادرات تسلیحات

ایران به طور رسمی از سال ۱۳۸۹ دچار تحریم‌های تسلیحاتی شد و این محدودیت‌ها با امضای برجام در سال ۹۴ به صورت داوطلبانه و با هدف نشان دادن حسن نیت ایران از سوی کشورمان پذیرفته شد. ۲۷ مهرماه امسال طبق توافق برجام محدودیت‌های تسلیحاتی یا تحریم تسلیحاتی ایران پایان پذیرفت و ایران قادر است تا انواع تسلیحات و تجهیزات نظامی را صادر و یا در صورت نیاز وارد کند.  

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره لزوم استفاده از تجربه‌های دفاع مقدس در دوران کنونی گفت: هدف ما استفاده از تجربه بسیار مهم دفاع مقدس در حوزه تسلیح، تجهیز و آمادگی نیرو‌های مسلح است. این حق ماست که مانند همه کشور‌های دنیا نیاز‌های خود را تامین کنیم و آنچه دیگران نیاز دارند را از طریق صادرات برای آن‌ها تامین کنیم و یاوه گویی‌های ترامپ بر فعالیت صنایع دفاعی ما تاثیر ندارد و علاوه بر تامین نیاز‌های خود برخی از تسلیحات و تجهیزات را هم صادر کنیم.

یکی از نکاتی که امیر حاتمی نسبت به آن تاکید داشت این بود که ایران در حوزه تسلیحاتی و تجهیزاتی حتما نگاهی به صادرات خواهد داشت و در صورت نیاز به دیگر محصولات دفاعی، آن‌ها را از طریق دوستان خود تامین خواهد کرد.

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی، گزینه صنایع دفاع ایران برای صادرات

متخصصان دفاعی کشورمان از سال های قبل تاکنون مشغول به طراحی و ساخت انواع اسلحه ها بودند و در حوزه ساخت اسلحه های تک تیرانداز نیز فعالیت داشتند. با بررسی و مطالعه مشخصات فنی این تسلیحات مشاهده می کنیم که این اسلحه ها یکی از گزینه های ایران برای صادرات به کشورهایی است که خواهان اسلحه های ایرانی هستند. 

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

تفنگ تک‌تیرانداز شاهر 

این تفنگ یکی از اسلحه‌های تک تیرانداز بومی و ساخت کشورمان است که سال ۱۳۹۱ در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش طراحی و رونمایی شد.  

کالیبر: ۱۴/۵ میلی‌متری.

برد عملیاتی: ۴ کیلومتر.

وزن: ۲۲ کیلوگرم.

طول: ۱/۵ متر.

تعداد کاربران ضروری: ۳ نفر.

کارایی: قابلیت تخریب سنگر‌های بتنی، نفوذ به ادوات زرهی، بالگرد‌ها و تجمعات نفرات دشمن.

ویژگی خاص: این تفنگ قابلیت رقابت با اسلحه‌های سری M ۱۰۷ آمریکایی را دارد.

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

تفنگ تک‌تیرانداز هویزه

تفنگ تک‌تیرانداز هویزه یکی از اسلحه‌های ساخت صنایع دفاعی ایران است که ۲۶ مهرماه ۹۶  در نمایشگاه صنایع نظامی ایپاس (تجهیزات و تسلیحات پلیس) رونمایی و معرفی شد.  

سرعت دهانه آتشبار: ۸۳۰ متر بر ثانیه

طول لوله: ۷۴ سانتی متر

طول اسلحه: ۱۴۶ سانتی متر

برد اسلحه: ۱/۵ کیلومتر

وزن اسلحه: ۱۳ کیلوگرم

نوع خشاب: قابلیت استفاده از ۵ عدد تیر

دقت: ۱/۵ MOA یا دایره‌ای به قطر ۶۰ سانتی متر که در نمونه آمریکایی تقریبا دو برابر کمتر است.

ویژگی خاص: تعبیه ریل نصب سامانه‌های اپتیکی بر روی بدنه.

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

تفنگ تک‌تیرانداز حیدر

تفنگ تک‌تیرانداز حیدر از اسلحه‌های ساخت نیروهای مسلح کشورمان است که ۲۶ فروردین ماه سال ۹۶ و به مناسبت روز ارتش در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش معرفی شد.

طول لوله: ۸۱/۲۸ سانتی‌متر

طول بدنه: ۳۳/۶ سانتی‌متر

طول کلی: ۱۱۴ سانتی‌متر.

وزن: ۱۷/۵ کیلوگرم

کالیبر ۱۲/۷ میلی متر.

برد مفید: ۱/۵ کیلومتر

برد مؤثر: ۲ کیلومتر.

بیشنیه برد: ۳ کیلومتر.

عمر لوله: تا شلیک ۵ هزار گلوله.

سرعت ابتدایی شلیک: ۱۷۳۴ متر در ثانیه

کارایی: قاتل خودرو‌های انتحاری و زرهی،  توان نابودکردن سنگر‌های مختلف، زره پوش‌های سبک، بالگرد‌ها و انواع اهداف زمینی.

ویژگی خاص: استفاده از مهمات مخصوص رسام و دودزا و  مسلح شدن خودکار پس از هر بار شلیک.

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

تفنگ تک‌تیرانداز باهر

این تفنگ تک‌تیرانداز یکی دیگر از تفنگ‌های تک تیرانداز ساخت سازمان جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش است که در سال ۱۳۹۴  رونمایی و به نیروهای مسلح تحویل داده شد.

وزن: ۶۲ کیلوگرم.

برد: ۴ کیلومتر.

کالیبر: ۲۳ میلی‌متر.

ویژگی‌های خاص: لوله بسیار بلند برای افزایش شتاب و دقت گلوله، نصب یک شعله پوش بزرگ و نصب بر روی بالگرد‌های نیرو‌های مسلح.

کارایی: انهدام سنگر‌های بتنی، برجک‌های دیده‌بانی و سامانه‌های راداری.

کدام اسلحه‌های تک‌تیرانداز ایرانی قابلیت صادرات به سایر کشور‌ها را دارند؟

تفنگ تک‌تیرانداز تک تاب

تفنگ تک‌تیرانداز تک تاب نیز از دیگر تفنگ‌های تک‌تیرانداز ساخت صنایع دفاعی کشورمان است که از چند سال اخیر وارد سازمان رزم نیروهای مسلح کشورمان شده است.

کالیبر: ۲۰ میلی‌متر.

سرعت دهانه: ۱ هزار متر بر ثانیه.

برد مفید: ۱۷۰۰ متر.

برد موثر: ۲ هزار متر.

وزن اسلحه: ۲۲ کیلوگرم.

عمر اسلحه: ۵ هزار شلیک.

عمر لوله اسلحه: ۲ هزار و ۵۰۰ شلیک.

سیستم اپتیک: سیستم اپتیکی غدیر

ویژگی ‌خاص: مکانیزم عملکرد دستی و به صورت تک تیرانداز. 

کارایی خاص: انهدام بالگردها، تانک‌ها و خودرو‌های زرهی و همچنین نیرو‌های پیاده دشمن در فواصل دور.

انتهای پیام/

 


تاريخ : دو شنبه 19 آبان 1399 | 11:21 PM | نويسنده : احمد |

 

 

رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از اعزام بالگردهای هلال احمر و سپاه برای اطفای حریق جنگل های گلستان به این مناطق خبر داد.

 

خلبان محمد مهدی نوری رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: بالگرد‌های هلال احمر و سپاه مجهز به سبد‌های اطفا حریق ۴ هزار لیتری با هماهنگی مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی وزارت دفاع یرای اطفای حریق جنگل‌های گرگان اعزام شدند.

وی افزود: پس از آتش سوزی چند روز گذشته که از شامگاه یکشنبه (۱۱ آبان) در مناطق شمال کشور آغاز و سپس به استان گلستان کشیده شد؛ بنا به درخواست مسئولان استان گلستان و با توجه به وسعت آتش؛ چندین بالگرد با هماهنگی مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی وزارت دفاع به مناطق مورد حریق اعزام شدند.

رئیس مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی کشور درباره آتش‌سوزی استان گلستان اظهار کرد: آتش‌سوزی گرگان در ارتفاعات روستای توسکستان شهر گرگان در استان گلستان آغاز شده و تا کنون ده‌ها هکتار طعمه حریق شده است.

وی با بیان اینکه درجه حرارت اتمسفر منطقه ناشی از آتش سوزی حدود ۷۰ درجه سانتی‌گراد است افزود: طی روز‌های گذشته بالگرد‌های هلال احمر و هوافضای سپاه با هماهنگی مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح مجهز به بسکت اطفا حریق ۴ هزار لیتری در حال انجام عملیات هستند و امروز هم تا پایان اطفای کامل منطقه به عملیات خود ادامه خواهند داد.

خلبان محمد مهدی نوری بابیان اینکه این آتش سوزی تحت کنترل نیرو‌های عملیاتی قرار گرفته است گفت: از این پس احتمال دارد آتش سوزی‌هایی در سایر مناطق آغاز شود، امیدواریم که با هوشیاری همکاران استانی بتوانیم به موقع نسبت به انجام پشتیبانی عملیات اطفا حریق اقدام کنیم تا این منابع ارزشمند برای کشورمان و آیندگان محفوظ و ماندگاربماند.

انتهای پیام/

 


تاريخ : دو شنبه 19 آبان 1399 | 11:20 PM | نويسنده : احمد |

 

 

 

فرمانده کل ارتش طی پیامی از تلاش های ارزشمند سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای توجه و خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ارتش تقدیر کرد.

 

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، طی پیامی از تلاش های ارزشمند سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای توجه و خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ارتش تقدیر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای مهندس سعید اوحدی

معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

سلام علیکم،

با صلوات بر محمد (ص) و آل محمد

خدمت به مردم ولایت مدار و خانواده معزز شهدا و ایثارگران لوح افتخار زرین و پشتوانه معنوی گران قیمتی است که خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به آن مفتخر بوده و باعث سربلندی در پیشگاه خداوند متعال می گردد.

بدین وسیله از تلاشهای ارزشمند شما و همکاران گرامی در راستای توجه و خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال جهش تولید صمیمانه تقدیر و تشکر می گردد و توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسیر تعالی و پیشرفت سربازان وطن از خداوند سبحان مسئلت می نمایم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران

سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی»

 


تاريخ : دو شنبه 19 آبان 1399 | 11:17 PM | نويسنده : احمد |

 

 

 امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، طی پیامی درگذشت رضا اقصامی را به خانواده محترم آن مرحوم تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی ارتش متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
 
 «الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
 
خانواده محترم و معزی مرحوم جناب آقای  رضا اقصامی
 
سلام علیکم
مشیت الهی بر این تعلق گرفته که بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتم زده به انتظار بنشیند و این بارز ترین تفسیر فلسفه آفرینش در فراخنای بی کران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست، با نهایت تأسف و تألم، پرواز روح دریایی و پاک همرزم ارجمند، مرحوم مغفور کارمند رضا اقصامی را به خانواده گرامی و معزی و همه بستگان مرحوم و خانواده بزرگ نیروی دریایی تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن مرحوم رحمت و غفران واسعه الهی و برای تمامی بازماندگان صبر، شکیبایی و طول عمر با عزت مسئلت می نمایم.
 
بی شک او رسالتش را برای حفظ آب، خاک، ناموس و شریعت ایران اسلامی به خوبی ادا کرده و در حافظه تاریخ نیروی دریایی به عنوان جاودانه ای از قطار باران در یادمان باقی خواهد ماند.
 روحش شاد و یادش همیشه گرامی باد.
 
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران
دریادار حسین خانزادی



تاريخ : یک شنبه 18 آبان 1399 | 5:22 PM | نويسنده : احمد |

فرمانده کل سپاه در جریان بازدید از نوار مرزی شهرستان اصلاندوز در استان اردبیل بر ضرورت اهتمام طرف‌های درگیر در مناقشه قره باغ از بروز هرگونه تهدید علیه مرزهای ایران تاکید کرد.

سرلشکر سلامی: امنیت پایدار خط قرمز ماست/ با هرگونه تهدید مرزی برخورد قاطع می‌کنیم

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی‌ فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،عصر امروز (پنجشنبه ۱۵ آبان ماه) در جریان بازدید از نوار مرزی شهرستان اصلاندوز  و سدمیل مغان در استان اردبیل، اظهار داشت: امنیت پایدار خط قرمز ماست و هرگونه ناامنی و تهدید در مرزها که موجب آسیب به امنیت و آرامش روانی مردم عزیزمان باشد پذیرفته شدنی نیست.

وی ضمن رصد آخرین تحرکات منطقه قره داغ، دستورات لازم برای تامین بیشتر امنیت مناطق مرزی را صادر کرد و افزود: تقویت تمهیدات دفاعی – امنیتی متناسب با وضعیت مناطق پیرامونی،مراقبت هوشمندانه  و حضور هوشیارانه  یگان‌های مستقردر مناطق مرزی مجاور محل درگیری‌های اخیر مورد تاکید است.

سردار سلامی با سپاس و قدردانی از مجاهدت ها و آمادگی های رزمندگان اسلام و  مرزداران غیور و غیرتمند برای دفاع از مرز‌ها در این منطقه حساس ، تغییرناپذیری مرزهای بین المللی را امری مهم توصیف و با تاکید بر ضرورت اهتمام طرف‌های درگیر در مناقشه قره باغ از بروز هرگونه تهدید علیه مرزهای جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در عین حال تمهیدات و  پیش بینی های لازم برای برخورد قاطع و به موقع با هر نوع تهدید و یا تعرض مرزی علیه ایران اندیشیده شده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه ملت عظیم الشان ایران سختی‌ها را تحمل کردند؛ آنها خواهان عزت‌اند، افزود: امروز به‌برکت نشکستن باورهایمان، مردم توانسته‌اند محکم و استوار در مقابل تهدیدها و توطئه های  دشمنان بایستند و اراده خود را بر آنان تحمیل کنند.

سرلشکر سلامی تصریح‌کرد: سپاه و بسیج خادم ملت ایران از جمله مردمان فهیم ،مومن و انقلابی دشت زیبا و حاصلخیز مغان است و برای رونق بیشتر این منطقه ، آماده هر نوع  کمک و نقش پذیری هستند.

وی  همچنین ضمن بازید از سد میل مغان، با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی که در منطقه حضور داشتند نیز گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

 


تاريخ : جمعه 16 آبان 1399 | 4:53 PM | نويسنده : احمد |

توئیتر اعلام کرد که در صورت پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ در ژانویه، دیگر توئیت های وی تحت پوشش سیاست های ویژه توییتر برای مقامات منتخب نخواهد بود.

توئیتر: ترامپ با ترک کاخ سفید آدم معمولی خواهد شد!

در صورت پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ در ژانویه، دیگر توئیت های وی تحت پوشش سیاست های ویژه توییتر برای مقامات منتخب نخواهد بود.

اگر دونالد ترامپ در ژانویه دفتر ریاست جمهوری خود را ترک کند، به یک کاربر معمولی توییتر تبدیل می‌شود.

در طی چهار سال گذشته با حساب رئیس جمهور توییتر رفتار دیگری شده است. اگر وی یکی از سیاست های توییتر را نقض کند، شبکه اجتماعی توئیت وی را مانند اکثر کاربران حذف نمی کند. در عوض، یک هشدار به پست ضمیمه کرده و ارتقا الگوریتمی آن را محدود می‌کند اما آن را حذف نخواهد کرد.

این شرکت در دستورالعمل های قوانین و سیاست های خود می گوید که این کار را برای مقامات منتخب و دولت انجام می دهد زیرا ممکن است به نفع عموم مردم باشد که به آنها اجازه دهد توییت هایی را که در غیر این صورت حذف می شوند مشاهده کنند.

سخنگوی توییتر در بیانیه‌ای گفت: ما می خواهیم شفاف باشیم که حساب رهبران جهان بالاتر از سیاست های ما نیست. توئیت هایی که منجر به تاثیر بر هر کاربری می شوند شامل آن دسته از تبلیغات هستند که تبلیغ تروریسم، تهدیدهای صریح و مستقیم خشونت، افشای اطلاعات خصوصی و ارسال عکس‌های خصوصی بدون رضایت شخص تولید یا توزیع می‌شود.

اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری در مقابل جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق شکست بخورد، از ۲۰ ژانویه فعالیتش به عنوان یک مقام دولتی متوقف می شود. در نتیجه، حساب توییتر او که عمدتا از حساب شخصی «realDonaldTrump@» توییت می‌کند و بیش از ۸۸ میلیون دنبال کننده دارد، دیگر در رده حساب‌های ویژه مقامات با آن برخورد نمی‌شود.

سخنگوی توییتر تأیید کرد که سیاستهایش برای رهبران جهان پس از ترک مقام منصوب، اعمال نمی‌شود. به عنوان مثال، «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق که در سال ۲۰۱۷ دفتر ریاست جمهوری را ترک کرد، هنوز هم به طور مرتب از حساب «BarackObama» خود برای ۱۲۵ میلیون فالوور(دنبال کننده) خود توییت می کند، و مانند هر کاربر توییتر دیگری از با وی رفتار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ هنوز تصمیم گیری و نهایی نشده زیرا آرا همچنان در چندین ایالت شمارش می شود.

توییتر طی هشت روز اخیر در توییت‌های مربوط به انتخابات ترامپ برچسب های هشدار دهنده الصاق کرده است.

این برچسب به کاربران می‌گوید که این توئیت که همچنان می‌توانند برای مشاهده روی آن کلیک کنند ممکن است در مورد انتخابات یا دیگر رویه‌های مدنی گمراه کننده باشد.

بلومبرگ پیشتر از تغییر رفتار توییتر با ترامپ در صورت شکست در انتخابات خبر داده بود.

انتهای پیام/

 


تاريخ : جمعه 16 آبان 1399 | 4:47 PM | نويسنده : احمد |
 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات سه هزار و هفتصد و هشتاد تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

هادی نیوز:  به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمّد مصطفی(صلی‌الله‌علیه‌وآله) و ولادت حضرت امام جعفر صادق(علیه‌السلام)، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات سه هزار و هفتصد و هشتاد تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس قوه قضائیه به مناسبت میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) طی نامه‌ای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات سه هزار و هفتصد و هشتاد تن از محکومان را که در کمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی، واجدِ شرایط لازم تشخیص داده شده‌اند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.

 


تاريخ : جمعه 16 آبان 1399 | 4:41 PM | نويسنده : احمد |

 

 

 

مسئولان و مدیران ارشد گروه خوروسازی سایپا در راستای هم افزایی و بهره مندی از دانش بومی با امیر سرتیپ دوم جعفر پور دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی ارتش، در راستای بهره مندی از دانش بومی و هم افزایی در زمینه ی دفاعی و خودرو سازی و در راستای ساخت قطعات مورد نیاز صنعت خودرو سازی جهت کم اثر نمودن تحریم های دشمن، مسئولین و مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا با حضور در ستاد نیروی هوایی ارتش با امیر سرتیپ دوم جعفر پور فرمانده آماد و پشتیبانی این نیرو دیدار و گفتگو کردند.
سرتیپ دوم جعفر پور با اشاره به اینکه  مجموعه آماد و پشتیبانی در هر زمان و مکان باید آماده باشد، اظهار کرد: فرماندهی آماد و پشتیبانی نیروی هوایی ارتش در جهت کم رنگ کردن اثر تحریم های دشمن این آمادگی را دارد تا در کنار نهضت قطعه سازی که برای خطوط هواپیمایی انجام می دهد، از ظرفیت و پتانسیل خود در جهت ارتقاء رفاه ، امنیت و خدمت به مردم در صنعت خودرو سازی و حمایت از این صنعت نیز استفاده کند.
درپایان این دیدار مسولان گروه خودرو سازی سایپا از توانمندیهای آماد و پشتیبانی نهاجا بازدید کردند.
 



تاريخ : چهار شنبه 14 آبان 1399 | 11:49 PM | نويسنده : احمد |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 35 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.